Demisii în lanț la USR. Alt membru și-a anunțat demisia după ce a Florinei Presadă

374
Demisii în lanț la USR. Alt membru și-a anunțat demisia după ce a Florinei Presadă - ilincamacariemembrufondatorusrde-1613289598.jpg
Un alt membru USR şi-a anunţat demisia după cea a Florinei Presadă. Ilinca Macarie, membru fondator al Uniunii Salvaţi Bucureştiul şi consilier local în Sectorul 1, spune că nu mai are nimic în comun cu formațiunea politică. Totodată, Ilinca Macarie afirmă, într-o postare pe Facebook că a avut "aşteptări nerealiste", potrivit Digi24.


"În sfârşit. Am demisionat din USR. Luasem hotărârea de mult, dar tot nu am apucat să oficializez decizia. Poate pentru că deja mă simţeam aşa de străină de această formaţiune politică, că mi se părea irelevant. Poate pentru că mai speram în ceva? Nu cred. Dar despărţirile în general sunt grele, aşa că a durat un pic", a scris Ilinca Macarie pe pagina sa de Facebook.


Ea afirmă că, deși este membru fondator USB, e clar că nu mai are ce face în partid.


"M-am băgat în politică pentru ca voiam să fac ceva concret şi ştiam ce vreau să fac. Ştiam că pot face, numai să fiu lăsată. Nu mai am nimic în comun cu oamenii care conduc acum USR-ul, nici ca viziune, nici ca sistem de valori (episodul Odăi a pus capac). Dar nu regret că am fost parte din această poveste. Cred că am avut aşteptări nerealiste", spune consilierul USR de la Sectorul 1.


Ilinca Macarie a demisionat în aceeași zi cu fostul senator USR Florina Presadă, unul dintre cei mai vocali useriști. Presadă a acuzat dubla măsură, ipocrizia, lipsa de transparență și "politica de gașcă", după numirea lui Călin Badiu ca secretar de stat la Ministerul Dezvoltării.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3472 secunde