În acest week-end,

Democrat-liberalii au dezbătut perspectivele campaniei electorale

523
Potrivit unui comunicat de presă, președintele Organizației Județene a Partidului Democrat Liberal, senatorul Mircea Banias, a participat de 1 mai la o întâlnire festivă cu militanții și reprezentanții organizațiilor locale din: Topraisar, Mereni, Techirghiol, Cumpăna, Ciocârlia, Agigea, Amzacea.
Evenimentul, găzduit de organizația PDL Eforie, a fost un prilej de socializare și mobilizare a susținătorilor democrat-liberali, în perspectiva campaniei electorale pentru Parlamentul European. În aceeași zi, au fost organizate întâlniri similare la Hârșova, Megidia, Navodari și Valu lui Traian.
În prima parte a zilei de 2 mai, Mircea Banias a premiat cu echipament sportiv copiii participanți la un concurs de ciclism desfășurat în Costinești. În cursul după-amiezii, Banias, alături de parlamentarii democrat-liberali Zanfir Iorguș și Maria Stavrositu, s-a întâlnit la Mangalia cu reprezentanții partidului din colegiul uninominal nr. 5 și cu cei din localitățile limitrofe.
Ziua de 2 mai s-a încheiat în Satul de Vacanță, unde reprezentanții secțiilor de votare și cei ai cartierelor din municipiul Constanța s-au întâlnit, într-un cadru informal, înainte de începerea campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare. La eveniment, a participat și Mariana Nedelcu, secretar de Stat în cadrul Ministerului Muncii, Familiei și Protecției Sociale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5298 secunde