Democrat-liberalii cer desființarea Comisiei de anchetă în cazul Udrea

3462
Prim-vicepreședintele PD-L, Adriean Videanu, a declarat ieri că democrat-liberalii cer desființarea Comisiei de anchetă în cazul Udrea, din care au refuzat să facă parte, după ce înregistrarea unei ședințe a forului a fost postată pe mai multe site-uri, PD-L considerând că scopul ei a fost deturnat.
Tot ieri, președintele Camerei Deputaților, Roberta Anastase, a declarat că imaginea Parlamentului, "murdărită" de faptul că din înregistrările Comisiei Udrea reiese încercarea de construire a unui dosar penal ministrului, poate fi "salvată" prin demisia membrilor Comisiei.
Anastase a anunțat convocarea Biroului Permanent al Camerei Deputaților pentru mâine, la ora 14.00, cu scopul de a discuta stenogramele apărute în presă referitoare la activitatea Comisiei de anchetă care vizează modul în care a fost cheltuit banul public de către Ministerul Turismului. "Voi propune Biroului Permanent să suspende activitatea Comisiei de anchetă", a precizat ea.
Ministrul Turismul, Elena Udrea, a declarat, la rândul său, că sub umbrela democratică a Parlamentului se dorește "lichidarea" sa, "prin mijloace specifice fostei Securități", și a anunțat că va formula plângeri penale pentru fiecare participant la discuțiile din cadrul Comisiei de anchetă.
Udrea a spus că în plângerile penale îi va acuza pe membrii comisiei, care apar în înregistrarea făcută publică duminică, de abuz în serviciu și asocierea în vederea săvârșirii de infracțiuni.
De asemenea, Elena Udrea a mai afirmat că nu se va mai prezenta la Comisia de anchetă și niciun alt reprezentant al mi-nisterului nu va mai da curs invitației.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.1855 secunde