Concurs Democrat-liberalul Laurențiu Mironescu luptă împotriva efectelor secundare ale imigrației

570

Articole recomandate

Deputatul PD-L Laurențiu Mironescu participă, în calitate de membru în Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei, la cea de-a opta Conferință Ministerială a Consiliului Europei. Conferința se desfășoară la Kiev, în perioada 4 – 6 septembrie 2008.
Scopul Conferinței Ministeriale Kiev 2008 este acela de a armoniza perspectiva migrației și a fenomenelor conexe între cele 47 de state membre ale Consiliului Europei. Fenomenul migrației a luat proporții îngrijorătoare în Uniunea Europeana și nu numai, motiv pentru care a intrat de mai multă vreme în atenția Adunării Parla-mentare a Consiliului Europei.
"În ciuda faptului că emigranții aduc importante beneficii țărilor de destinație, pot exista și efecte secundare, care trebuie diminuate sau chiar eliminate. Este vorba despre porniri rasiste sau xenofobe și despre excluderea socială nu doar a noilor emigranți, ci și a celor la prima și a doua generație", a declarat deputatul Mironescu.
El a făcut referire și la situația României, care se confruntă cu aceste efecte. "Forța de muncă cu experiență și instruită este din ce în ce mai atrasă de condițiile mai avantajoase din străinătate", a atras din nou atenția Mironescu asupra consecințelor negative ale fenomenului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.771 secunde