Democrat-liberalul Sever Voinescu spune că reabilitarea termică ar putea fi finanțată de UE

254
1
Deputatul Sever Voinescu (PDL) a anunțat că la nivelul coaliției se ia în calcul ca guvernul român să-și asume ca obiectiv în negocierile pen-tru bugetul Uniunii Europene, pentru perioada 2014-2020, finanțarea din fondurile de coeziune a programului de reabilitare termică a blocurilor.
Subiectul viitorului exercițiu financiar al Uniunii, precum și poziția autorităților române în cadrul negocierilor pe această temă a fost discutat atât în ședința coaliției de ieri, cât și în cea a Biroului Permanent Național al PDL. Democrat-liberalii au analizat în mod special care ar fi modalitatea cea mai convenabilă pentru România în ceea ce privește modul de alocare al fondurilor de coeziune, estimate la 376 miliarde de euro la nivelul întregii Uniuni, în intervalul 2014-2020.

Comentează știrea

Pollux si Castor
26 iulie 2011
Gargara portocalie...

PDL-ul nu mai stie ce sa inventeze,de frica scorului mic pe care-l vor obtine la viitoarele alegeri.Precizez ca,in anul2005,am facut un memoriu catre ministerul -pe atunci condus de BLAGA- dezvoltarii etc..., in care-i propuneam sa faca demersurile necesare in vederea accesarii fondurilor europene,pentru sustinerea Programului National de izolare termica a blocurilor.Rezultatul acestui demers cred ca il banuiti:nici macar nu mi-a raspuns la memoriu!... P.S. Cate blocuri erau acum terminate,daca acest program demara serios din 2005????

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.025 secunde