Deputat Andrei Gerea: "ALDE se delimitează de atitudinea vulgară a lui Valentin Vrabie"

445
1
Deputat Andrei Gerea:

Articole de la același autor

Fostul vicepreședinte al ALDE Constanța Valentin Vrabie a adus grave prejudicii de imagine Alianței Liberalilor și Democraților, motiv pentru care, în data de 31 ianuarie a.c., a fost exclus din cadrul Biroului Politic Județean ALDE Constanța, ulterior acesta demisionând din partid.

Ca președinte interimar al filialei ALDE Contanța dezaprob atitudinea avută de-a lungul timpului de către Valentin Vrabie, atât față de colegii din partid, cât și față de partenerii noștri de coaliție, din partea PSD. Motivele care au dus la excluderea acestuia sunt următoarele:

- lipsa de implicare politică în proiectele ALDE Constanța;

- limbajul trivial și comportamentul de-a dreptul vulgar adoptat de acesta în nenumărate rânduri atât față de cetățeni, cât și față de colegii din partid.

ALDE se delimitează de aceste manifestări reprobabile ale lui Valentin Vrabie și vreau să subliniez, pe această cale, că suntem surprinși de motivele invocate de acesta în demisia anunțată public, față de cât de mult a lustruit clanța pe la ușile PSD, ori a altor partide, în perioada anterioară.

Totodată, Alianța Liberalilor și Democraților rămâne un partener esențial al coaliției de guvernare, care urmărește prin toate acțiunile sale legitimarea unei bune guvernări prin proiectele pe care le realizează, atât la nivel central, cât și în teritoriu.

Comentează știrea

Jordache aka pintlie
3 februarie 2018
Sfànta mare nerusinare!

Un porc de Caine ticalos cu nume de soarece cu pene care se umfla pana o sa crape si o sa ne sufoce cu zoaie pe geam cu o duhoare de pestera fara canalizare...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 6.0018 secunde