Deputat de Constanța, cu soția în fața procurorilor

237
3
Deputat de Constanța,  cu soția în fața procurorilor - madalinvoicu-1463159215.jpg
Deputatul Mădălin Voicu s-a prezentat, vineri, la sediul Direcției Naționale Anticorupție, fiind citat în dosarul de fraudare a fondurilor europene pentru finanțarea unor programe destinate persoanelor defavorizate.


Potrivit unor surse judiciare, Mădălin Voicu a fost citat în legătură cu se-chestrul impus pe bunurile sale. Tot la DNA a fost citată și soția acestuia, potrivit Agerpres.


La 1 martie, procurorii DNA au dispus instituirea sechestrului asigurator și a popririi asupra bunurilor mobile și imobile aflate în proprietatea deputaților Nicolae Păun și Mădălin Voicu, dar și a altor incul-pați din dosarul de fraudare a fondurilor euro-pene pentru finanțarea unor programe destinate persoanelor defavorizate.


În cazul lui Mădălin Voicu, procurorii au dispus se-chestru asigurator și po-priri asupra bunurilor mobile și imobile până la concurența sumei de peste 411.000 lei, iar pentru Carmen Olteanu - până la concurența sumei de peste 194.000 lei.


"Măsura asiguratorie a fost dispusă avându-se în vedere necesitatea de a evita ascunderea, înstrăinarea sau sustragerea de la urmărire a bunurilor mobile și imobile de către persoanele sus-menționate, pentru a servi la garantarea reparării pagubei produse prin săvârșirea infracțiunilor", precizează DNA.


Comentează știrea

cupan
14 mai 2016
Cum

justifica constantenii votul pentru individul asta cind el a spus ca n-a facut nimic in viata lui, nu se pricepe la nimic si in plus nici macar nu este din Cta.Cum poti sa votezi pe asta sa se lupte sa- ti fie bine,sa se zbata pentru tine constantene? PROSTIE? Dar pentru prostia ta de ce trebuie sa sufar eu?

un constănțean
14 mai 2016
rușine

Când mai scrieți că ăsta e deputat de Constanța vă rog să scrieți că e deputat de Constanța pus pe liste de Mazăre și Ponta.

Georgica
16 mai 2016
Madalin Voicu

Eu am scris de 3 ani de zile ca Hozul asta de rrom e pus de Mazare ca face parte din echipa lor de Mafioti si noi Constanteni ne am bucurat la puiu,orezu,zaharu,faina si uleiul lui Mazare si ei au tras seva Constantei,dar a facut mare nenorocire pentru cetateni si orasi.

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 10 Februarie 2016
Stire din Eveniment : Mădălin Voicu, la DNA
Pagina a fost generata in 0.4857 secunde