Deputat de Constanța, numit consul general al României în Germania

413
4
Deputat de Constanța, numit consul general al României în Germania - voicu1360881726-1437591999.jpg

Articole de la același autor

Deputatul Colegiul 10 din Constanța, Mădălin Voicu, a fost numit, de Guvern, consul general al României la Bonn, în Germania. 


Executivul a adoptat o hotărâre privind rechemarea lui Mihai Botorog din calitatea de consul general, șef al Consulatului General al României la Bonn, Republica Federală Germania.

Începând cu dată încheierii misiunii lui Mihai Botorog, în această funcție este numit Mădălin Voicu.

Guvernul a adoptat și o altă hotărâre privind numirea lui Mihai Botorog în calitatea de șef al Consulatului General al României la Marsilia, Republica Franceză.


Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Sindbad
23 iulie 2015
Totul se plateste...

Adus de Mazare/PSD sa candideze in colegiul (10) Henri Coanda. O zi de marti, neagra, a Legii amnistiei hotilor. Astea sunt faptele de vitejie ale asa-zisului deputat de Cta. Acum rasplatit, pe blat, ptr intreaga activitate de slujire a intereselor partidului. Nu-i motiv de lauda...

Mandolin Voicu
23 iulie 2015
Un hamster

Hamsterul este un fel de sobolan domestic.Astia,adica sobolanii, sunt utili la cutremur.Te avertizeaza cu citeva minutea inainte de catastrofa.Sobolanul asta a simtit ca la Constanta nu mai are loc in borcanul pesedeului (fara Mazare) si a intins-o in Germania.Semn rau pentru pesede Constanta.Se apropie sfarsitul.Ce mai face Manuella Mitrea,parlamentar de Constanta ? Stiu,azi este la vorbitor.

gelu
17 septembrie 2015
Deputatu Tigan si Hot

Acest Tigan borat a fost ales cu ajutorul Hotului de Mazare si prostimea sufera acuma,numai avem timp sa ne desteptam ca am ramasi prosti,are dreptate Radu Banciu.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4526 secunde