Deputații au aprobat începerea urmăririi penale în cazul lui Valerian Vreme

77
1
Deputații au aprobat începerea urmăririi penale în cazul lui Valerian Vreme - deputatiiauaprobat-1413223221.jpg
Camera Deputaților a aprobat, ieri, cererea de începere a urmăririi penale a deputatului Valerian Vreme, fiind înregistrate 153 de voturi "pentru" și 117 "împotrivă". Vreme a declarat, ieri, în plenul Camerei, că el nu a săvârșit "vreo faptă nelegală" și că imaginea sa a fost deja afectată de "acuze nemeritate".


Vreme a arătat că funcția de ministru este "preponderent politică" și că, atunci când a semnat, în calitate de ministru al Comu-nicațiilor, documentele în legătură cu care este acuzat, acestea aveau avizele necesare din partea departamentelor de profil din minister. "Documentele pe care le-am semnat au avut asistență juridică de specialitate din partea departamentelor de profil, su-portul tehnic de fundamentare și toate avizele necesare. Mă întreb retoric ce s-ar fi întâmplat dacă aveam toate documentele legale, toate avizele necesare și eu refuzam să semnez. Nu puteam oare atunci să săvârșesc un abuz în serviciu? Nici nu m-am gândit și nici nu cred că am săvârșit vreo faptă nelegală, pentru că nu am făcut acest lucru de unul singur, ci am avut suportul de legalitate!", a explicat Valerian Vreme.


Comentează știrea

Replicas Hermes Bags
30 octombrie 2014
Replicas Hermes Bags

Deputații au aprobat începerea urmăririi penale în cazul lui Valerian Vreme | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online Hermes Kelly Replica Bags Replicas Hermes Bags http://recbysaatchi.com/Scripts/cheap-hermes-bag/replicas-hermes-bags-hermes-shop-4344.asp

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5653 secunde