Deputatul Andrei Condurățeanu mai are de așteptat până ce își validează mandatul

219
Deputatul Andrei Condurățeanu mai are de așteptat până ce își validează mandatul - razvancondurateanu-1358100442.jpg
Deputatul Andrei Condurățeanu nu poate, deocamdată, să reprezinte interesele celor care l-au trimis în Parlamentul României deoarece mandatul său nu a fost validat, însă medicii au dat asigurări că starea sa de sănătate evoluează bine.
"A fost externat din spital și acum urmează un proces de recuperare. Din câte știu, medicii i-au interzis să vorbească prea mult cu persoanele din exterior, pentru a fi evitate stările emoționale. În schimb, starea sa de sănătate evoluează bine iar el este dornic să se recuperez cât mai repede", a declarat secretarul executiv al PP-DD Constanța, Ion Radu.     
Andrei Condurățeanu a candidat pentru un mandat de deputat în Colegiul uninominal nr.3 din Constanța din partea PP-DD și a câștigat prin redistribuire. 
În timp ce se afla în campania electorală, el a fost victima unui accident rutier. În urma acestui incident, a ajuns la Spitalul Clinic Județean de Urgență, ulterior, fiind transferat la un spital din Capitală, unde a stat în comă mai multe zile. 
Luna trecută, Comisia de validare a Camerei Deputaților a validat mandatele a 410 deputați și a amânat validarea mandatului lui Andrei Condurățeanu.
În acest caz, potrivit legii, el nu va primi indemnizație de deputat până nu va fi validat și nu va depune jurământul. Totodată, nu este luat în calcul la cvorumul de lucru.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8993 secunde