Deputatul Dănuț Culețu a făcut dovada că nu deține nicio locuință în București

246
Deputatul Dănuț Culețu a făcut dovada că nu deține nicio locuință în București - danutculetu6-1358517690.jpg
Presa centrală a relatat recent că, deputatul Dănuț Culețu se numără printre aleșii care au solicitat asigurarea cazării de către Camera Deputaților, însă menționează un apartament în București în declarația de avere.

Vizavi de această situație, parlamentarul constănțean a ținut să clarifice situația prezentată la posturile de televiziune și a transmis un comunicat de presă. Alături de acesta, parlamentarul a atașat și probele care dovedesc cele susținute de el, respectiv, contractul de donație către fiica sa, încheiat în anul 2010, înainte ca el să fie ales deputat.

"În legătură cu informația apărută în presă, referitoare la declarația de avere a deputatului Culețu Dănuț, conform căreia deține un spațiu de locuit în București, facem următoarele precizări. Conform contractului de donație anexat la prezenta declarație, apartamentul situat în București a fost donat de către părinții Culețu Elisaeta și Culețu Dănuț, către fiica lor Culețu Irina, încă din anul 2010. Faptul că respectiva locuință apare în declarația de avere este justificat doar de motivul că nu s-a înaintat respectivul contract de donație către Administrația Financiară a Sectorului 1, București. Între timp, acest lucru a fost rezolvat, fapt pentru care domnul deputat va depune la Camera Deputaților, luni, 21.1.2013 o nouă declarație de avere cu modificările corespunzătoare", se arată în comunicatul de presă remis de deputatul Dănuț Culețu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3918 secunde