Deputatul Florin Gheorghe denunță derapajele USL de la statul de drept

106
Deputatul Florin Gheorghe denunță derapajele USL  de la statul de drept - deputatulfloringheorghe8-1387305830.jpg

Articole de la același autor

Deputatul democrat-liberal, Florin Gheorghe, este unul dintre cei doi parlamentari de Constanța care au votat împotriva modificării Codului Penal. Legat de acest aspect, el spune că populismul promovat în campania electorală derulată de USL precum și derapajele de la democrație și statul de drept ale actualei guvernări au speriat statele cu tradiție democratică. 


"Este meritul celor doi lideri ai USL, Victor Ponta și Crin Antonescu, care au patronat, într-o disimulată absență, loviturile dure date justiției, egalității în fața legii și principiilor statului de drept. Atacul fără precedent dat legilor penale nu face decât să justifice uniunea dintre două partide profund corupte, care nu au creat o alianță pre și post-electorală pentru bunăstarea românilor, ci o alianță pentru subjugarea justiției", a spus Florin Gheorghe. În acest context, deputatul con-stănțean Florin Gheorghe a făcut, ieri, o declarație politică în plenul Parlamentului intitulată în mod ironic "Să vă fie rușine americani! Îl învățați voi pe Ponta ce-i democrația!".


În acest mod, deputatul a dorit să aducă în atenția opiniei publice faptele guvernării USL pe care le consideră grave. "Reacția prietenilor noștri din Uniunea Europeană și Statele Unite ale Americii a fost promptă și fără echivoc: Lăsați instituțiile în pace! Respectați Constituția! Nu dărâmați justiția și statul de drept!. Au fost avertismente ale unor prieteni care au urmărit cu îngrijorare modificările Codului Penal și tentativa de golire a pușcăriilor, doar pentru ca unii prieteni ai USL să fie scăpați. Au fost avertismente ale unor prieteni cărora le pasă mai mult de români și România, decât îi pasă lui Victor Ponta și Crin Antonescu", a precizat deputatul Florin Gheorghe. 


Reamintim că, parlamentarul PDL este doar unul dintre cei doi deputați constănțeni care au votat împotriva acordării de superimunitate demni-tarilor publici, prin modificările aduse la Codul Penal. "Întors la București și supărat că prietenii americani nu au înghițit min-ciunile sale, Victor Ponta a sărit la jugulara acestora amenințându-i că SUA nu trebuie să atragă atenția ni-ciodată, la nimic!. Domnule Ponta! Americanii nu ne vor răul! Ei ne vor binele și ne arată drumul just către respectarea supremației Constituției și a legilor țării, către respectarea drep-turilor și libertăților individuale, către prosperitate pentru toți cetățenii. Ceea ce nu înțelege Victor Ponta este că Victor Viorel Ponta, maestru în ale plagiatului și ale minciunii, este pericolul real la adresa democrației românești și la dreptul la o viață decentă pentru toți românii!" a concluzionat deputatul constănțean Florin Gheorghe.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5279 secunde