Deputatul Maria Stavrositu susține preluarea Cazinoului de către Guvern

326
Deputatul Maria Stavrositu susține preluarea Cazinoului de către Guvern - stavrositumariastavrositu2-1312120628.jpg

Deputatul PDL de Constanța Maria Stavrositu a emis astăzi un comunicat de presă în care își exprimă punctul de vedere oficial cu privire la problema înstrăinării clădirii Cazinoului din Constanța. Deputatul susține preluarea acestuia de către un minister, posibil cel al Culturii și Patrimoniului Național, pentru a preveni pierderea însemnătății edificiului, acesta fiind singurul de tip art nouveau din țara noastră.
Maria Stavrositu blamează în comunicatul său indiferența de care dă dovadă societatea civilă din Constanța cu privire la conservarea unui bun de o asemenea însemnătate pentru orașul de la malul mării. Ea este de părere că atât cetățenii orașului, cât și autoritățile îndreptățite ar putea depune eforturi mai mari pentru a repune în funcțiune clădirea Cazinoului.
De asemenea, deputatul Maria Stavrositu își exprimă temerea că, odată înstrăinat, cazinoul va avea soarta potrivnică de care au avut parte atâtea alte obiective care au fost înstrăinate arbitrar în anii precedentelor guvernări "când, anumite obligații contractuale au fost ignorate sau încălcate de către unii cumpărători, care au dat altă destinație sau le-au lichidat pentru a specula clădirile și terenurile, iar utilajele au fost vândute la fier vechi."

 

Cristina Sîmbeteanu



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8881 secunde