Deputatul Mihai Tararache, lobby pentru aderarea României la spațiul Schengen

222
1
Deputatul Mihai Tararache, lobby pentru aderarea României la spațiul Schengen - deputatulmihaitararachen-1423068925.jpg

Articole de la același autor

Zilele trecute a avut loc la Riga, în Letonia, reuniunea COSAC unde comisia pentru afaceri europene a Camerei Deputaților a fost reprezentată de deputatul constănțean Mihai Tararache. 


În luarea sa de cuvânt la dezbaterea privind evaluarea priorităților Președinției letone a Consiliului Uniunii Europene, a arătat: "România va urmări ca noul cadru instituțional european să asigure condițiile necesare pentru stimularea creșterii economice și a investițiilor publice, precum cele în infrastructura energetică, pentru a contribui la competitivitate și crearea de locuri de muncă în beneficiul cetățenilor. Buna reglementare nu trebuie să aducă mai puțină Europa sau o re-naționalizare a politicilor europene, ci o Europă mai bună pentru toate statele membre și cetățenii europeni, pe baza respectării principiilor și valorilor fundamentale ale Uniunii", a spus deputatul Mihai Tararche. El a mai adăugat că respectarea libertății de circulație a persoanelor, inclusiv a lucrătorilor precum și prevenirea unor inițiative care să o afecteze este esențială pentru țara noastră. 


Pe de altă parte, cu referire la opinia exprimată de anumite delegații, că populația statelor pe care le reprezintă își pierde încrederea în Uniunea Europeană, deputatul român a subliniat că cetățenii noștri nu se află  într-o asemenea situație, dar a adăugat că au totuși nevoie de dovezi că nu se înșeală.


În finalul intervenției sale, parlamentarul Mihai Tararache a îndemnat participanții la conferință să reflecteze la aceste aspecte și să susțină aderarea României la spațiul Schengen.


Comentează știrea

rodica
5 februarie 2015
lucru pentru toti, simplu si repede!

Lucru pentru toti, simplu si repede! Suntem un fenomen in continua crestere! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5612 secunde