Deputatul PSD, Mircia Giurgiu, a renunțat la greva foamei!

233
1
Deputatul PSD, Mircia Giurgiu, a renunțat la greva foamei! - ingra3931760099808300-1352278786.jpg

Mircia Giurgiu a declarat, miercuri, că a suspendat greva foamei, marți la ora 22.00, însă, în cazul în care după câteva zile problema de la CNI Coresi nu va fi rezolvată, va relua protestul, iar sindicaliștii de la Imprimeriile Ardealul din Cluj-Napoca vor picheta Prefectura Cluj, informează realitatea.net.

"Am suspendat greva foamei, marți, la ora 22, după ce am primit promisiuni din partea prefectului județului Cluj, Ioan Vușcan, și a ministrului delegat pentru Dialog Social, Liviu Pop, că situația de la CNI Coresi se va rezolva, iar acțiunea de vânzare a sediilor sucursalelor va fi oprită. Tot ce doresc este ca activitatea de la Coresi să revină la normal. În cazul în care, după câteva zile, nu se întâmplă nimic, voi relua greva foamei, iar sindicaliștii de la Imprimeriile Ardealul din Cluj-Napoca vor picheta zilnic Prefectura Cluj", a spus Giurgiu, citat de realitatea.net.


Deputatul PSD Mircia Giurgiu, care a intrat în greva foamei, marți, în fața Prefecturii Cluj, în semn de protest față de decizia de vânzare a mai multor sedii ale sucursalelor CNI Coresi, a suspendat protestul, după ce autoritățile i-au promis că situația se va rezolva.

 

Comentează știrea

Ioana
18 ianuarie 2013
Revoltator

De ce ati suspendat greva d.le Giurgiu ce vi s-a promis ? Poate un loc cald de munca la Ardealul si platit bine ca sa nu mai dati din clanta. Rusine.

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 27 Octombrie 2012
Stire din Cetățenești : Cât valorează viața  unui om?
Pagina a fost generata in 0.7623 secunde