Deputatul Stelian Ion, de la USR: "Vom aborda problema modificărilor Codurilor Penale"

312
Deputatul Stelian Ion, de la USR:

Articole de la același autor

Deputatul constănțean Stelian Ion, de la USR, a declarat, ieri, că reprezentanții formațiunii pe care o reprezintă vor aborda, la întâlnirea cu membrii Comisiei de la Veneția, și problema modificării Codurilor penale, chiar dacă, formal, nu face obiectul întâlnirii.

"Am fost anunțați de Florin Iordache că există întâlnirea cu reprezentanții Comisiei de la Veneția. Vom merge și noi. Vom spune toate argumentele noastre și pe ordonanțele legilor justiției date de Tudorel Toader, în ciuda tuturor avertismentelor primite anterior, dar vom vorbi și de aceste modificări la Codul penal și la Codul de procedură penală care nu făceau, din punct de vedere formal, obiectul acestei întâlniri. Dar pentru că lucrurile s-au întâmplat de pe o zi pe alta atât de repede și pentru că această comisie deja a dat un aviz pe Codul penal și de procedură penală, va trebui să discutăm și aceste aspecte. Cu siguranță, cei din PSD vor încerca să facă tot posibilul să ne blocheze să luăm cuvântul pe aceste considerente, dar le vom solicita celor din Comisie să avem un astfel de dialog", a spus deputatul constănțean Stelian Ion.

Comisia specială parlamentară în domeniul justiției va avea, astăzi, o întâlnire cu reprezentanții Comisiei de la Veneția, discuțiile vizând ordonanțele de urgență de modificare a legilor justiției. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4214 secunde