Dezbatere pe tema Constituției, organizată de liberalii constănțeni

46
Dezbatere pe tema Constituției, organizată de liberalii constănțeni - pnldezbatereconstitutie-1369559787.jpg
Liberalii constănțeni au organizat, la sediul PNL Constanța, o masă rotundă cu tema "Constituția României este constituția fiecăruia". La eveniment au participat cetățeni interesați să dezbată problema modificării Constituției, mulți dintre cei prezenți venind chiar cu o serie de propuneri în scris. Discuțiile au pornit de la actuala Constituție a României în raport cu alte cărți fundamentale ale unor state precum Marea Britanie, Franța, SUA, participanții oprindu-se la modelul democrației elvețiene și punând chiar în discuție oportunitatea revizuirii Constituției versus schimbarea acesteia.

"Constituția trebuie să servească cetățeanul", a fost ideea principală care s-a desprins la finalul evenimentului organizat cu scopul de a aduna cât mai multe opinii ale constănțenilor referitoare la revizuirea Constituției.

La acțiune au participat și senatorul PNL Puiu Hașotti și conf.univ.dr. George Șerban, decanul Facultății de Drept, Științe Administrative și Sociale din cadrul Universității Ovidius.

La finalul întâlnirii, prof. univ. dr. Doina Carp, președinte al Organizației Județene Constanța a Femeilor Liberale, a declarat că toate propunerile privind revizuirea Constituției adunate la această masă rotundă vor ajunge la forumul constituțional, urmând ca, pe viitor, femeile liberale constănțene să organizeze și alte activități similare pe diverse teme de interes.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2532 secunde