Discuții la Guvern, cu o companie americană, privind avioanele F16

174
2
Discuții la Guvern, cu o companie americană, privind avioanele F16 - f16-1504092984.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Guvernului și cei ai unei companii americane în domeniul militar au analizat, miercuri, la Palatul Victoria, oportunități de cooperare privind transferul de tehnologie, la cele mai înalte standarde, pentru avioanele F16. Potrivit unor surse, Guvernul ar fi semnat cu reprezentanții Lockheed Martin un acord, însă în acest moment discuțiile sunt "foarte avansate".

"Discuțiile dintre cele două părți s-au axat pe oportunitățile de cooperare în domeniul industriei de apărare, având în vedere experiența Lockheed Martin în dezvoltarea de tehnologii la cele mai înalte standarde și interesul României de a revoluționa sectorul producției naționale de tehnică și echipamente militare, în parteneriat cu actorii strategici de pe piață. Reprezentanții companiei americane au subliniat dezideratul Lockheed Martin de a se poziționa ca partener strategic al României în domeniul apărării", precizează Executivul într-un comunicat de presă.

Întâlnirea de la Palatul Victoria a fost precedată de o întrevedere care a avut loc marți, la Ministerul Apărării Naționale, între ministrul Adrian Țuțuianu și reprezentanții Lockheed Martin.

"Ministrul Apărării Naționale, Adrian Țuțuianu, și șefi ai structurilor militare implicate în procesul de achiziție de tehnică militară s-au întâlnit, marți, cu o delegație a Lockheed Martin, companie americană specializată în cercetarea, dezvoltarea, producția și integrarea tehnologiilor avansate din domeniul militar, care a venit cu propuneri de colaborare cu industria națională de apărare", potrivit MApN.

Comentează știrea

e
30 august 2017
f 16

la cit de veche este tehnologia pot fii reparate si la fostele IAS- urii

Cicero
30 august 2017
F16 ?!

Cumpărăm vechiturile de la unii de la alții, păi unii scapă de vechituri și noi umplem ograda României cu fier vechi, pentru că noi suntem lada de gunoi a tuturor smecherilor și profitorilor deoarece ei, ne consideră fraierii lor și în felul acesta noi, sporim în vechituri pe bani grei dați celor care zic, că, noi suntem " aliații și prietenii lor !" Dacă în asta constă prietenia, atunci urmează întrebarea, dușmănia și dușmanii în ce constau ?!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.998 secunde