Doar două mandate succesive pentru aleșii locali

179
1
Doar două mandate succesive pentru aleșii locali - 546c996f682ccf0ed25e774a-1416406305.jpg
Aleșii locali, primarii, președinții de consilii județene și consilierii locali și județeni nu vor putea ocupa aceste funcții mai mult de două mandate succesive, conform unei inițiative legislative aprobate tacit, azi, de Camera Deputaților. 


Inițiativa aparține deputaților PDL Cezar Preda și Gheorghe Udriște, scrie Mediafax. Proiectul prevede că nicio persoană nu poate îndeplini succesiv funcția de primar, consilier local, consilier județean, președinte consiliu județean decât cel mult pentru două mandate.


Comentează știrea

Zizi
19 noiembrie 2014
Doua mandate si la revedere

Ideea nu e noua. Am auzit-o prima data acum aproape un an cand Adriana Saftoiu, intr-o emisiune la B1TV, a pus pe tapet aceasta tema. Si este foarte corecta. La o adica de ce Presedintele Romaniei n-are dreptul decat la doua mandate, iar un primar,presedinte de CJ sau consilier, nelimitat? Si vedem ce se intampla in zilele noastre: Cu cat un primar sau presedinte de CJ fac "purici" in functiile lor, cu atat probabilitatea de coruptie si de matrapazlacuri in forma continuata e mai mare. Pentru ca avand puterea, si fiind siguri ca vor fi realesi, isi permit orice. Mai mult ca sigur ca legea va trece si se va aplica. Aceasta este doar una din consecintele alegerii lui Iohannis. Si macar prin prisma acestei legi sa nu mai auzim de Mazare, de Constantinescu, de Dumitrache, de Dobre, de Martin, de Oprescu, de Vanghelie, de Oprisan,....... si asa mai..... etcetera.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3224 secunde