Document EXPLOZIV. DOVADA LOVITURII DE STAT: Ponta se angajează să desființeze DNA și Curtea Constituțională

931
15
Un document obținut de jurnaliștii de la Evenimentul Zilei, semnat de Victor Ponta (PSD), Daniel Chițoiu (PNL) și Daniel Constantin (PC), arată că liderii USL sunt "de acord, în principiu" cu lista obiectivelor propuse de Consiliul Național al Societății Civile (CNSC), printre care și desființarea Curții Constituționale, ANI, DNA și CNSAS.

Potrivit documentului CNSC, și pe care Ponta l-a agreat, aceste instituții sunt "instrumente politice" sau "structuri de poliție politică de tip stalinist".

Un alt "obiectiv imediat" al CNSC și USL este "anularea restricțiilor de tip poliție politică și lustrațiilor". De asemenea, cele două părți sunt de acord ca președintele României să poată fi suspendat de către cetățeni, "printr-un milion de semnături".

Textul integral al documentului poate fi consultat AICI



Comentează știrea

15 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Radu Banciu
26 iulie 2012
Parchetul National Anticoruptie a disparut

Si a fost inlocuit cu Directia Nationala Anticoruptie de catre Monica Macovei, si nu a plans nimenea :) Acum ca USL incearca sa il inlocuiasca pe Morar si alti procurori incompetenti de la DNA cu altii mai buni, plang cei de la PDL si Evenimentul Zilei, ziar aservit in totalitate PDL In SUA daca un procuror este incompetent este inlocuit si nu are functie pe viata ca Morar asa cum vrea presedintele Traian Basescu !!! Cati corupti a prins Morar de cand este sef DNA inafara de Vantu si Nastase ? Iar altii isi fac vile pe seama romanilor vezi Vila Dante, motivul pentru care Traienel nu vrea sa fie demis de popor !!! Poate sa scrie Evenimentul Zilei, B1, hotnews, PDL si ce tigari fumeaza Ponta si Antonescu, ca noi tot mergem la referendum asa cum vom face si pentru toti ceilalti politicieni care nu ne respecta, ii dam jos cu vot, asta e democratie !!!

Radu Banciu
26 iulie 2012
Referendum, avertisment pentru toti politicienii incompetenti !!!

Daca nu va veti respecta deciziile, va vom da jos prin vot !!! Asta e democratie !!!

Constantean
26 iulie 2012
Corect

Astia doar repara abuzurile basesciene.Cat timp Curtea Constitutionala incalca constitutia, iar DNA actioneaza la ordin politic, pe cine mai reprezinta aceste institutii? Basescu si cu gasca lui sunt primii pe lista evazionistilor si ai coruptilor, de ce nu i-a prins DNA pana acum? Iar lovitura de stat e "lovitura" - daca este prin referendum se numeste democratie. Sa stie toti cei care vor veni ca asta vor pati si ei daca iau exemplul basescului.

Lorelei
26 iulie 2012
intoxicatii EV.Z

Bine ati punctat Dl. Banciu. Acestea ca si cele de pana acum ca si cele care vor mai veni, sunt intoxicatii pentru romani naivi care uita ca aceste publicatii sunt aservite fostului presedinte. Da, avem nevoie de aer proaspat, acesta s-a clocit de mult si PUTE rau de tot... romanii s-au trezit cand au stat la -25 de grade si chiar daca acum ii mai arde soarele caniculei, nu-i nimic doar le coacea mintea si mai bine. iar daca cineva mai incearca sa-si bata joc de ei, abia au invatat cum trebuie sa procedeze... sa nu se mai lase batjocoriti si umiliti! Da, trebuie sa iesim in strada pentru fiecare masura si lege care nu este in favoarea noastra, care nu este corecta. Nu mai trebuie sa tacem, sa vorbim pe la colturi, ci trebuie sa luam atitudine atunci cand ne sunt incalcate drepturile, dar sa fim si buni cetateni si sa respectam legile bune. Iesiti la vot romani pentru o viata demna si cinstita!

Vlad
26 iulie 2012
Băsescu taie paturi cu bolnavi cu tot

Băsescu taie paturi cu bolnavi cu tot http://www.trilulilu.ro/imagini-politica/basescu-taie-paturi-cu-bolnavi-cu-tot

diana
26 iulie 2012
dovada, unde-i dovada????

Care parte a acestui acord nu ati inteles-o? scrie clar ca este vorba despre un acord de principiu si ca fiecare punct in parte va fi redactat "de comun acord in forma definitiva" pana la debutul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare. Adica peste vreo cateva luni, timp in care va fi luat in discutie fiecare punct al cererii CNSC, care l-a propus! Care este dovada loviturii de stat, asa cum titrati voi cu litere de-o schioapa?

rex
26 iulie 2012
jos hidosenia urat mirositoare

IESI AFARA JAVRA ORDINARA=sa fie motoul romanilor cinstiti si onesti!

rex
26 iulie 2012
jos hidosenia urat mirositoare

IESI AFARA JAVRA ORDINARA=sa fie motoul romanilor cinstiti si onesti!

Farist
26 iulie 2012
LA MOARTE CU ULS SI CEI CARE II VOTEAZA !!!

LA MOARTE CU ULS SI CEI CARE II VOTEAZA !!!LA MOARTE CU ULS SI CEI CARE II VOTEAZA !!!LA MOARTE CU ULS SI CEI CARE II VOTEAZA !!!LA MOARTE CU ULS SI CEI CARE II VOTEAZA !!!LA MOARTE CU ULS SI CEI CARE II VOTEAZA !!!LA MOARTE CU ULS SI CEI CARE II VOTEAZA !!!LA MOARTE CU ULS SI CEI CARE II VOTEAZA !!!LA MOARTE CU ULS SI CEI CARE II VOTEAZA !!!LA MOARTE CU ULS SI CEI CARE II VOTEAZA !!!LA MOARTE CU ULS SI CEI CARE II VOTEAZA !!!LA MOARTE CU ULS SI CEI CARE II VOTEAZA !!!LA MOARTE CU ULS SI CEI CARE II VOTEAZA !!!LA MOARTE CU ULS SI CEI CARE II VOTEAZA !!!LA MOARTE CU ULS SI CEI CARE II VOTEAZA !!!LA MOARTE CU ULS SI CEI CARE II VOTEAZA !!!LA MOARTE CU ULS SI CEI CARE II VOTEAZA !!!LA MOARTE CU ULS SI CEI CARE II VOTEAZA !!!LA MOARTE CU ULS SI CEI CARE II VOTEAZA !!!LA MOARTE CU ULS SI CEI CARE II VOTEAZA !!!LA MOARTE CU ULS SI CEI CARE II VOTEAZA !!!LA MOARTE CU ULS SI CEI CARE II VOTEAZA !!!

suporter FC Farul
26 iulie 2012
Viine Mutu la FC Farul !!!T

Lasa USL-ul si cei 5 000 000 de romani, fiindca vine Mutu la FC Farul cu un afacerist italian, cel putin asa spun ziarele !!!

Răspuns la: LA MOARTE CU ULS SI CEI CARE II VOTEAZA !!!
Adăugat de : Farist, 26 iulie 2012
LA MOARTE CU ULS SI CEI CARE II VOTEAZA !!!LA MOARTE CU ULS SI CEI CARE II VOTEAZA !!!LA MOARTE CU ULS SI CEI CARE II VOTEAZA !!!LA MOARTE CU ULS SI...
15 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.6679 secunde