Doi constănțeni în Guvernul Grindeanu

457

Articole de la același autor

Pentru prima dată, județul Constanța reușește să dea doi miniștri în același guvern, respectiv în guvernul ce va fi condus de premierul Sorin Grindeanu.

Astfel, Sevil Shhaideh este noul ministru al Dezvoltării. Totodată, ea va avea și funcția de vicepremier.

Sevil Shhaideh s-a născut la Constanța, în 1964, și a absolvit, în 1987, Academia de Științe Economice, Facultatea de Planificare Economică și Cibernetică. În același an, după terminarea facultății, s-a angajat analist programator la Trustul pentru Mecanizarea Agriculturii Constanța. Ulterior a fost manager sisteme informatice la Direcția de Muncă și Protecție Socială a județului Constanța, director sisteme informatice la Consiliul Județean Constanța. În perioada 2012 - 2015, a ocupat funcția de secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației, iar ulterior cea de ministru în cadrul aceluiași minister.

Cel de-al doilea constănțean este deputatul Mircea Titus Dobre, în vârstă de 38 de ani, care a fost desemnat de social-democrați să ocupe funcția de ministru al Turismului, un minister nou înființat în Guvernul Grindeanu. El se află la al doilea mandat de parlamentar. De profesie economist, este căsătorit și are un copil. Tatăl său, Mircea Dobre, este consilier PSD. Familia deține firma Dobre și Fiii, care a câștigat în trecut mai multe contracte cu Consiliul Județean Constanța pentru programul "Laptele și cornul". 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.9203 secunde