Doi profesionişti de la USR-PLUS Constanţa pentru Parlamentul României

1885
Doi profesionişti de la USR-PLUS Constanţa pentru Parlamentul României - sadasd-1607024480.jpg
REMUS NEGOI

Remus Negoi deschide lista candidaților USR-PLUS Constanța la Senat. Are 50 de ani, este doctor în economie al Academiei de Studii Economice București și este antreprenor. Problemele de care s-a lovit în cariera de antreprenoriat l-au făcut să se implice în politică, după mai bine de 20 de ani în care a activat în mediul de afaceri privat.

Crede cu tărie că un senator USR-PLUS trebuie să fie foarte bine pregătit și să aibă un extraordinar spirit de echipă și își dorește ca, în calitate de senator, să îndrepte multe din neconformitățile mediului economic privat și ale sistemului de învățământ.

Alături de colegii din Alianța USR-PLUS, va milita în Parlament pentru implementarea unei legislații care să nu mai permită persoanelor cu probleme penale să candideze pentru funcții publice, tocmai pentru a consolida încrederea cetățenilor în autoritățile publice și pentru a preîntâmpina derapajele de la principiile democrației.

Va susține o legislație care să permită confiscarea averilor extinse ale celor condamnați pentru fapte de corupție, eliminarea pensiilor speciale și egalitatea tuturor românilor în materie de pensii, dar și eliminarea privilegiilor parlamentarilor. De asemenea, ca economist si antreprenor, s-a lovit de neconformități în privința achizițiilor publice și de aceea dorește să-și aducă un mare aport pentru schimbarea legilor din acest domeniu.

„Am demonstrat că transparența noastră este maximă și vrem să o păstrăm în orice poziție vom ocupa în Parlament. Venim cu proiecte și angajamente concrete care sunt total implementabile, cum ar fi reducerea numărului de parlamentari la 300, alegerile în două tururi de scrutin și proiectul de suflet al USR-PLUS Fără penali în funcții publice”, a declarat candidatul USR-PLUS la Senat, Remus Negoi.

DUMITRU CARAGHEORGHE

Dumitru Caragheorghe este de profesie economist și, de aproape 10 ani, este directorul general al unei companii private cu peste 60 de angajați. Licențiat în Tranzacții Internaționale și cu studii aprofundate în Tranzacții Intraeuropene, master în limba engleză în Management de Transport Internațional Multimodal, vorbitor a cinci limbi străine, este totodată un bun cunoscător al scenei politice și economice interne și internaționale. Este fondator al USR Constanța și președinte al filialei Municipale Constanța.

Activist civic încă din perioada studenției, în primăvara anului 2016, revoltat de masacrul spațiilor verzi din oraș și de urbanismul haotic, a fondat, împreună cu Stelian Ion, VERDE URBAN, o platformă care să încerce să revigoreze spiritul civic contestatar constănțean. Pasionat de patrimoniul cultural istoric material dar și imaterial, derulează proiecte de conștientizare a valorilor reale ale orașului prin intermediul platformei CONSTANTIANA.

Consideră că face parte dintr-o generație care a transmis deja, de-a lungul ultimilor patru ani, mesajul schimbării vechii clase politice și dorește ca, în continuare, să contribuie la consolidarea încrederii cetățenilor că valul schimbării îşi păstrează consistența. În calitate de parlamentar va promova programul de guvernare națională al USR- PLUS care cuprinde proiecte în toate domeniile, dar, în mod special, susține combaterea tăierilor ilegale și împădurirea României. Constănțean din naștere, Dumitru Caragheorghe vede în acest proiect o soluție pentru județul Constanța care a devenit o zonă aridă, printre altele, și din cauza lipsei perdelelor forestiere.

În calitate de deputat, Dumitru Caragheorghe va apăra interesele românilor, pentru că USR-PLUS s-a născut din nemulțumirile generale ale oamenilor, și va contribui la elaborarea unor legi care să ajute România să se dezvolte, să creeze o clasă de mijloc puternică, „O Românie Fără Hoţie” și „Fără penali în funcții publice”.

(Comandat de Partidul Uniunea Salvaţi România Filiala Constanţa, executat de Cuget Liber, cod mandatar financiar 11200021)



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4664 secunde