Dorin Cioabă, ales președinte de partid

144
1
Dorin Cioabă, ales președinte de partid - dorincioab-1387618480.jpg
Dorin Cioabă a fost ales președinte al Alianței Democrate a Romilor din România. Peste 100 de lideri ai romilor din toată țara s-au reunit la Sibiu pentru a pune bazele Alianței Democrate a Romilor, un partid de dreapta. Iar primul obiectiv este clar, regele internațional al romilor, ales proaspăt președinte de partid - să candideze la alegerile europarlamentare de anul viitor, transmite B1.ro.
"Votul dumneavoastră de azi e un vot politic, pentru ca eu să pot să aplic anumite strategii pe care le am deja conturate în mintea mea. Astăzi ați dat acest semnal și ați spus da, venim, chiar dacă alții se pregătesc de Crăciun, noi astăzi suntem aici și pregătim o strategie pentru viața mai bună a semenilor noștri", a spus Cioabă, imediat după alegerea sa.
Partidul va fi înregistrat in luna ianuarie 2014. 
"Alianța Romilor se va situa pe eșechierul politic, este un partid de dreapta, pentru că romii dintotdeauna au opțiunile astea liberale, era nevoie mare de un astfel de partid, vrem să dăm un semnal pe scena politică, și anume că s-a mai înființat un partid. De data aceasta un partid al romilor care va urmări să ajute comunitatea, să îmbunătățească situația romilor din România", a completat regele internațional al romilor.
Iar romii au mare încredere că formațiunea politică le va reprezenta interesele. 
Următoarea întrunire a partidului va fi în primăvara anului viitor, când se va face și strategia pentru alegerile europalamentare. Daniel Cioabă vrea să candideze pentru un post în Parlamentul European.


Comentează știrea

adam
22 decembrie 2013
baaai

Giales mancatias portofelu ce mecla are asta.... hahahahaha mor de ras

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 21 Decembrie 2013
Stire din Politică-Administrație : "Nu ne e frică de opoziție"
Vineri, 20 Decembrie 2013
Stire din Politică-Administrație : "Nu ne e frică de opoziție"
Pagina a fost generata in 3.638 secunde