Dorin și Alin Cocoș și-au recunoscut faptele în dosarul "Bica 2"

113
Dorin și Alin Cocoș și-au recunoscut faptele în dosarul
Omul de afaceri Dorin Cocoș și fiul acestuia, Alin Cocoș, și-au recunoscut faptele în fața procurorilor DNA în dosarul "Bica 2", în care au fost trimiși recent în judecată, au declarat pentru AGERPRES surse din rândul avocaților. Cei doi au fost aduși azi la Înalta Curte de Casație și Justiție, unde procurorii vor decide dacă îi vor menține în arest preventiv.

Tot la sediul instanței supreme au fost aduși Alina Bica și Ionuț Florentin Mihăilescu, fostul ei consilier, aflați și ei în arest preventiv. În schimb, fostul ministru al Economiei Adriean Videanu are impus controlul judiciar, scrie Agerpres.

Videanu a fost trimis în judecată pentru complicitate la abuz în serviciu dacă funcționarul a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, el stând în arest preventiv în perioada 31 ianuarie — 6 februarie.

Dorin Cocoș este acuzat de trafic de influență (două fapte) și dare de mită, iar fiul acestuia, Alin Cocoș, de complicitate la trafic de influență și complicitate la dare de mită.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 17 Februarie 2015
Stire din Eveniment : Dorin Cocoș, adus la DNA
Pagina a fost generata in 1.0116 secunde