Dormiți liniștiți, români! Doamnele lucrează pentru bunăstarea națiunii

3483
3
Dormiți liniștiți, români! Doamnele lucrează pentru bunăstarea națiunii - fetele-1517511894.jpg

Articole de la același autor

Ne pregătim să încheiem o zi plină de evenimente. Muncă multă la birou, la școală sau la cabinet, alergătură pe teren, după furnizori și mai ales după clienți, pentru a rămâne în piață. 


Nu putem merge însă la culcare fără să ne asigurăm că cineva veghează, că nu mai poate de grija noastră, să trăim mai bine. 
Privind imaginea alăturată, avem toate motivele să fim liniștiți: doamnele de la conducerea guvernului, în frunte cu premierul Viorica Vasilica, știu ce au de făcut. 
Vom avea salarii mai mari, vom avea autostrăzi, sănătatea, educația și sportul vor fi priorități naționale. Penalii vor înfunda pușcăria, pentru că dosarele nu vor mai fi clasate. Ce, s-a întâmplat ceva cuiva în dosarul Microsoft? 


Așa cum spuneam, să mergem la nani. Noapte bună, România, priviți cu mare atenție imaginea (ce păcat că nu e formula completă) și nu uitați ca, în 2020, în ziua alegerilor, să nu mai spargeți toată ziua semințe la TV!


Comentează știrea

E suparat foaarte ray
2 februarie 2018
Sorinel de la buzau

Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia...

sever
2 februarie 2018
grivei ! aport! grivei! fa sluj!

IN SFARSIT, SORINE, AI ALES O FOTOGRAFIE REPREZENTATIVA SI LA SUBIECT. IMI ADUCE AMINTE DE POZELE DIN "SCANTEIA" COMUNISTA CU DELEGATII DIN URSS SAU ALTE TARI COMUNISTE, LA BUCURESTI. ADICA NISTE FEMEI PATRATE, INBUIBATE, LIPSITE DE ORICE GRATIE SI CU O EXPRESIE PLATA, STANDAR. IMBRACATE SI COAFATE DUPA UM MODEL BINE STABILIT. HABAR NU AU CE CAUTA ACOLO SI DECE. SINGURA LOR PREOCUPARE FIIND SA NU GRESEASCA CEVA DIN CEEA CE LE-A PORUNCIT SEFUL IN TIMPUL DRESAJULUI.

Nume
2 februarie 2018
Rusine

Dle Mihalache sa va fie rusine sunteti misogin cu articolul dvs de rahat!!! Si ce, care-i problema? Dupa dumneata femeile nu au ce cauta in functii de conducere, locul lor e la cratita si la crescut plozi??!!? Sa va fie rusine, mentalitate tipica de mascul mioritic.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9166 secunde