Dragnea: Îl sprijin pe Robert Cazanciuc ca ministru al Justiției

64
Dragnea: Îl sprijin pe Robert Cazanciuc ca ministru al Justiției - ilsprijinliviudragnea-1437730075.jpg

Articole de la același autor

Președintele interimar al PSD a declarat că îl sprijină pe ministrul Justiției, Robert Cazanciuc, și că nu vrea să mai vadă politicieni comentând dosare sau sentințe, scrie b1.ro, care citează Digi 24.

Declarația lui Dragnea vine după ce premierul Victor Ponta i-a cerut demisia ministrului Justiției, dacă nu se iau măsuri în cazul de la Vaslui.

"Eu îl sprijin pe Cazanciuc ca ministru al Justiției. O să am o atitudine foarte interesantă față de justiție, adică aș vrea să nu mai vorbim despre ea pentru că foarte mulți vorbesc despre justiție. Justiția trebuie să se întâmple și punct. Nu aș vrea să mai văd politicieni că vin să-și dea cu părerea despre justiție, că justiția este bună sau rea. Justiția este una singură și face dreptate, unii care primesc sentințe nefavorabile sunt supărați, alții cu sentințe favorabile sunt bucuroși și o laudă. Dar cu sentințele este ca și cu legile, pot fi legi care te supără, dacă ai o afacere sau altceva, dar pe care ești obligat să le respecți, așa este și cu justiția până la urmă", a declarat Dragnea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2323 secunde