Dragnea menține suspansul: PSD va propune premier din partid și va fi un bărbat

129
Dragnea menține suspansul: PSD va propune premier din partid și va fi un bărbat - dragneamentinesuspansul-1481028523.jpg

Articole de la același autor

Premierul pe care îl vor propune social-democrații în cazul în care vor forma majoritatea parlamentară după alegerile din 11 decembrie va fi membru de partid și va fi un bărbat, a afirmat președintele PSD, Liviu Dragnea.

"Am văzut că sunt tot felul de scenarii, aflu și eu de la televizor ce premier o să propun. Mulți se și autopropun și dau ei anumite scenarii ca să fie și ei pe acolo. Formarea guvernului nu este un concurs de frumusețe", a spus Dragnea, care a adăugat că a observat că sunt tot felul de variante de guvern din umbră, pe surse.

Totodată, el a confirmat că va fi un premier din PSD, membru al partidului, dacă social-democrații vor obține suficientă încredere din partea oamenilor și suficiente voturi să facă o majoritate.

"Va fi un bărbat. Un prim-ministru dacă nu are o răspundere politică, nu-mi poate genera încrederea că poate pune în aplicare programul de guvernare. Va fi o abordare foarte serioasă, iar propunerea de prim-ministru cu care vom merge la Cotroceni va fi cel în care și eu și colegii mei de partid vom avea încredere deplină că va putea să pună în aplicare acest program", a spus președintele PSD. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.2274 secunde