Dragnea, vrei să ne trezești din nou?

3299
5
PSD nu are stare. Fierbe sub presiunea corupților actuali și viitori condamnați. Sunetele reci ale cătușelor le alungă somnul de pe gene noaptea în pat, zvârcolindu-se în propria neputință că nu pot face mai mult și mai repede spre izbăvirea păcatelor infractorilor din partid. Îi strigă, îi cheamă, le amenință existența și cariera de politicieni. 


Eșecul Ordonanței 13 nu i-a descumpănit. Au așteptat ca poporul să adoarmă la loc, sub efectul unor sedative sociale puternice. Când PSD anunță dublarea salariilor, cui să-i mai ardă de corupți și hoți? Și din nou, de data asta în miezul zilei, pun la cale scăparea corupților.


Să nu credeți că nu există legătură între vâltoarea promisiunilor salariale stârnită de Olguța și demersul fățiș al senatorului PSD, Șerban Nicolae, de a grația inclusiv pedepsele de corupție. Este la fel ca în cazul Ordonanței 13, când Grindeanu aproba bugetul țării, mărea pensiile și salariile, pentru ca la adăpostul acestora PSD să dezincrimineze fapte de corupție și să scape de închisoare mai marii din partid, în frunte cu Dragnea. De data asta dublăm salariile mai mici de 4.000 lei. O fumigenă menită să ia ochii poporului de la adevărata lovitură a PSD - eliberarea corupților din pușcării. 


Argumentele senatorului Nicolae, șofer personal al condamnatului Voicu și președinte ale Comisiei juridice din Senat, sunt grotești: "Eu nu cred că cei care sunt corupți trebuie să stea trei într-un pat, în condiții de igrasie, de igienă precară și așa mai departe, în timp ce alte categorii de infractori ar trebui să stea în condiții… Din punctul meu de vedere, se gândește rațional și vreau să le prezint mâine ca argumente", a mai spus Nicolae. Mai mult decât atât, cu un tupeu jegos, acesta lămurește și eventuala reacție a societății publice românești: "Ne-am lămurit și cu reacția publică. A fost o uriașă manipulare, o uriașă minciună".


Este clar că PSD, ca o adevărată cloșcă a corupților, nu-și poate controla reflexele anti-justiție. Este firesc și explicabil. Dar nu și acceptabil. A așteptat ca tăcerea să se aștearnă peste Piața Victoriei, peste marile orașe pentru a-și relua, mult mai precaut de această dată, procesul de albire a corupților. Nu i-au putut salva, în primă fază, prin Ordonanța 13, pe viitorii pușcăriași, măcar acum să îi salveze pe cei care au căzut dincolo de gratii. 


Ca și în cazul Ordonanței 13, președintele condamnat penal al PSD, Liviu Dragnea, brazilianul, spune că nu știe nimic despre acest demers. Atunci nu știa ce vrea să amnistieze ministrul Iordache, acum habar nu are ce vrea să grațieze senatorul Nicolae. Dragnea începe să joace tot mai des rolul de Popa Prostu, un fel de Păcălici al PSD care află tot timpul ultimul ce se întâmplă și nimeni nu îi cere părerea sau nu îl ascultă. Este laș să își asume vreun demers și își aruncă în foc marionetele una câte una. Speră ca până la urmă să sară pârleazul corupției în cârca vreunui trepăduș din partid. 


Dragnea și PSD provoacă din nou poporul român. Pesemne că nu și-au învățat lecția și încearcă să discrediteze societatea civilă. Care proteste? Care manifestări? Manipulări ordinare, minciuni sfruntate. Sute de mii de români, care au ieșit în stradă, scuipați în față de aceste lighioane politice.



Comentează știrea

Incredibil
8 martie 2017
cred ca s-a umplut paharul

este incredibil ce face acest partid de infractorori,nu a inteles nimic din mitingurile care se desfasoara in strada ,sau ne sfideaza.Cred ca sunt stapanii tarii o gasca de infractori si anafabeti cu soferul puscariasului/ repetent Voicu ajuns senator si mare jurist si cu brazillianul Dragnea un etalon de lasitate si incompetenta

rex
8 martie 2017
Lichelism!

Mesaj plin de ura si de minciuni! Romania are atati retardati cati au iesit in strada, restul sunt persoane respectabile si cu mintea lla purtator! Este clar ca nu toti romanii sunt trepanati sa iasa in strada ptr kovesi, "plagiatoare imputita, zdreanta", am citat numai doua adjective exprimate in spatiul publicla, cu care sunt de acord! Va doresc la toti care sustineti si urlati ptr jigodiile kovesi, lazar si nazistul, sa aveti parte de acelasi tratament pe care l-au avut oponentii politici ai acestor lepadaturi!

@rex
8 martie 2017
nume de caine

Tu te-ai uitat in oglinda ? Ai spus ca articolul este plin de ura.Dar comentariul tau cum este ? Ai probleme baietel. Nu stiu ce ma face sa cred ca esti un consilier pesedist sau chiar mai sus undeva in conducerea PSD Constanta.Prea multa ura ai in tine,dar mai ales scarba fata de toti cei care nu gandesc ca tine sau care nu cugeta ca un adevarat pesedist.Ai sange adevarat de bolsevic stalinist.In plus esti nori puturos ori balbait.Comentariul asta il repeti la nesfarsit.Cred ca esti mai pesedist decat Dragnea.

Răspuns la: Lichelism!
Adăugat de : rex, 8 martie 2017
Mesaj plin de ura si de minciuni! Romania are atati retardati cati au iesit in strada, restul sunt persoane respectabile si cu mintea lla purtator!...
cetatzean
8 martie 2017
constatare

CEI MULTZI DIN INCHISORI SE AFLA ACOLO PENTRU ERORI JUDICIARE SI SUFERA PE NEDREPT, PE CAND MULTZI HOTZI SI SARLATANI SUNT SI ZBURDA IN LIBERTATAE, DE AIA ESTE ATATA INVERSUNARE, DEFAPT CEI TEM ATORI SUNT CHIAR ACEIA CARE SE GANDESC CA ARE SA LE VINA DE HAC, CEI CARE SUFERA PE NEDREPT IN PENITENCIARE DIN CAUZA LOR ! NU V-ATZI GANDIT SI NU ATZI LUAT IN CALCUL SI ACEST ASPECT AL PROBLEMEI, EXEMPLE SUNT DESTULE : RARINCA, FEMEIA INCHISA MUUUULTZI ANI PENTRU CA AR FI COMIS O CRIMA SI DEFAPT CRIMINALUL A FOST ALTCINEVA, FEMEIA INCHISA PENTRU CA, A FURAT CASCAVAL, SALAM SI........ DIN SUPERMARCHET, CA SA HRANEASCA COPILUL, BATRANICA CARE PENTRU UN CAZ MINOR DE INFRACTZIONALITATE, I- A FOST DISTRUSA VIATZA SI A FOST TARATA PRIN MULTELE SALI ALE TRIBUNALELOR SI ALTE CAZURI ASEMANATOARE, DAR CU ALTE " VINOVATZII ". CEI CARE SUFERA DIN ERORI JUDICIARE, SA LE FIE DATA SANSA LA LIBERTATE, CEI LIBERI NU POT PRETZUI SI INTZELEGE LIPSA DE LIBERTATAE A ALTUIA, PENTRU CA SUNT LIBERI, DOAMNE, LUMINEAZA-I PE CEI CARE AU MINTEA INTUNECATA SI SUNT STAPANITZI DE URA DE LA FRUSTRARI ANTERIOARE !

Tomitanul
8 martie 2017
Pt. cetatean si rex

Domnule constat ca ai constatat gresit .Pai in articol ziaristul se referea la manevrele tiganului Serban Nicolae de a gratia coruptii, nu pe amaratii care chiar merita gratiati. O zi buna! Mai rex, mai incet ca rupi lantul.Noi nu o sa avem niciodata din partea strazii un tratament cum au psd-istii atat de dragi tie dintr-un singur motiv: nu suntem hoti! Mars la cusca!

Răspuns la: constatare
Adăugat de : cetatzean, 8 martie 2017
CEI MULTZI DIN INCHISORI SE AFLA ACOLO PENTRU ERORI JUDICIARE SI SUFERA PE NEDREPT, PE CAND MULTZI HOTZI SI...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2719 secunde