Dumitru Bocai a pierdut Primăria Ovidiu

2985
22
Dumitru Bocai a pierdut Primăria Ovidiu - dumitrubocai61338553903-1339375391.jpg

Articole de la același autor

Scrutinul electoral a dat emoții mari candidaților aflați în cursa electorală pentru Primăria Ovidiu. Dacă în alte localități câștigătorii erau evidenți și "se știau" chiar dinaintea desfășurării alegerilor, la Ovidiu trei candidați au stat umăr la umăr până în ultima clipă. Dintre aceștia, cel mai bine clasat se pare că a fost pesedistul George Scupra, urmat de candidatul PNL, Ciprian Hanganu. Fostul primar PDL, Dumitru Bocai, s-a clasat pe poziția a treia, pierzând astfel funcția de primar. Bocai s-a declarat dezamăgit de rezultat, refuzând să comenteze motivul pentru care electoratul a decis să îl schimbe. "Asta-i viața", a spus Bocai, vizibil întristat de situația în care se află.

Comentează știrea

22 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 
a
11 iunie 2012
a

astai viata, daca furi si dormi la munca, cateodata nu te mai voteaza lumea

constantean
11 iunie 2012
toti fura...

dar tu crezi ca scupra n-o sa fure? viseze nene... cum ati putut sa votati partidul pe care atata il muscati de fund ca in constanta face si drege numai rele? ati vrut psd, psd o sa aveti. o sa ajungeti sa platiti impozit si pe aeru respirat. ati vandut orasul pe niste solarii si o masa la popas

Răspuns la: a
Adăugat de : a, 11 iunie 2012
astai viata, daca furi si dormi la munca, cateodata nu te mai voteaza lumea
dTm
11 iunie 2012
pacat

Pacat ca nu a ramas acelasi primar si ca a trebuit schimbat. Domnul Scupra are de gand sa faca pasarele sa faca restaurante pe malul ghiolului. Noi mergem pe noroaie prin gropi iar dansul face pasarele ? O sa fim cobai domnului Mazare si a domnului Constantinescu. Felicitari Domnului Scupra asteptam sa vedem ce realizari va avea noul primar al orasului Ovidiu.

monica
11 iunie 2012
bocai

sa vedem si psd ca cu pdl ne am lamutit numai au furat deja ajunsesera unii sa nu se mai suporte de la logan la bmw... de unde din salariu de bugetar ,,,,

Fonduri UE
11 iunie 2012
Fonduri UE

Acum e momentul: In 2012 Fondurile Europene NERAMBURSABILE se Acorda si la noi la fel de Usor ca in statele membre ale Uniunii Europene! Iata cum obtii fonduri europene pentru afacerea ta in doar 2 luni si 17 zile. Aflii mai multe detalii pe site-ul: fondurieuropenenerambursabile.ro

,,,
11 iunie 2012
Ce nu te omoara te intareste

Nu sunt din localitatea voastra , dar cred ca ati fost cam grabiti sa va schimbati primarul. Are o gramada de proiecte in derulare, este incomparabil cu acest Scupra. Oricum daca ati intrat pe mana PSD-ului ...greu sau niciodata nu ve-ti mai scapa de el.

Moc.C.
11 iunie 2012
Hotul hotilor, Bocai, mars la Poarta Alba sau la balamuc

Bocai, ti-am spus in Cuget Liber din 15 mai 2012 ca pentru toate mirsaviile pe care le-ai facut o sa dai socoteala? V-am spus tuturor ca cioara borita Hanganu e un neputincios si o cantitate neglijabila? Stiam ca pe magraonul asta nu-l vor vota decit pleava, tiganii. Deci Bocai, gunoiule, mars la Poarta Alba sau la balamuc.

GIGI
11 iunie 2012
RIP PNL OVIDIU

la ovidiu a fost o campanie murdara!!! bocai merita inca un mandat! oamenii din poiana si nazarcea s-au vandut ieftin la psd!! mancare si plimbari!pnl ovidiu niste jigodii!! nu credeau ca pierd!! la iulica era pregatita fiesta!! oare ce fac acum(iulica,stere,iani,patatu,criciu,mihale,fotu ,caramisin ).saracii de ei! poate peste 16ani iulica ve-ti castiga primaria! decat voi m-ai bine PSD!

ovidiu
11 iunie 2012
La Puscarie cu Bocai!!!

Ma bucur ca locuitorii orasului Ovidiu au reusit sa schimbe acest Jeg de Primar care nu a facut absolut nimic in Oras timp de 4 ani de zile! Cartierul Ovidiu Sud, nu are canalizare si strazile nu sunt asfaltate. Iluminatul public din aceiasi zona functioneaza doar 5 ore pe timpul noptii cu toate ca cele mai mari taxe le platim noi din zona vilelor. Acum 2 ani de zile am fost in audienta la acest primar pt a pietrui strada pe care locuiesc si mi-a spus ca nu-l intereseaza acest cartier pt simplul motiv ca de acolo nu culege voturi adica locuitorii din cartierul de vile nu voteaza de obicei !!!!! RUSINE de primar si Jeg de om!!!! La puscarie cu tine pt fondurile furate de la canalizare si asfaltare!!!!!! UN TARAN HOT!!!

iulica
11 iunie 2012
vin rechinii

pt nr 9!! lasa ca vine mazare din club si iti asfalzeaza dobitocule!! ai sa te saturi de psd!!! scupra un copil care sa trezit primarrrrrrrr!!!! condus de rechini(manole,mazare si constantinescu) veti regreta dragi ovideni -pe fostul primar bocai!! republica mazare a intrat in ovidiu!! pacat de orasul nostru!vine polaris acum la gunoi,oamenii lui mazare vor pune stapanire totala pe ovidiu!!!

22 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4386 secunde