Dumitru Moinescu a premiat elitele medgidiene

472
4
Președintele organizației PDL Medgidia, Dumitru Moinescu, a acordat premiul elitelor medgidiene, elevilor cu cele mai bune rezultate la învățătură.
Astfel, elevii care au avut cele mai mari medii, au participat și au obținut premii la olimpiade sau la diferite competiții școlare, au primit din partea organizației PDL Medgidia 250 de lei pentru elevii din clasele V-VIII și 300 de lei pentru elevii de liceu.
Premiile sunt acordate la sfârșitul fiecărui semestru, la propunerea conducerilor școlilor din municipiul Medgidia, de către conducerea organizației locale a PDL.
Cei 10 elevi care au fost premiați sunt: Ramona Georgiana Predica, Elena Munteanu, Tania Bacale, Marius Andrei Matei, Iuliana Nastor, Alexandra Ionela Titianu, Georgiana Voicu, Nicoleta Carazeanu, Melys Aleyna Sercan, Gabriela Constantin.
Elevii Marius Andrei Matei de la Școala Mihail Sadoveanu și Melys Aleyna Sercan de la Colegiul Național Kemal Ataturk au câștigat pentru a doua oară acest premiu.


Comentează știrea

medgidian
31 ianuarie 2012
Felicitari elevilor,Bavo d-le Moinescu!

Mai rar un om ca acest Moinescu.De foarte multi ani da premii copiilor merituosi.A dat si ininte sa fie primar,a dat si cat a fost primar,da si acum cand nu mai este primar.Ce arata acest lucru? Arata domnii mei ca lui Moinescu ii pasa de copiii nostri. Actualul primar Iordache ce a facut pt. noi,pt. copiii nostri? Nimic,doar ca ni i-a alungat din oras .Rusine Iordache! Felicitari d-le Moinescu si Felicitari tuturor copiilor si nu in ultimul rand Felicitari parintilor! Sa fiti sanatos d-le Moinescu si anul acesta o sa va premiem si noi pe dvs. cu un VOT pentru Moinescu.

ionica
31 ianuarie 2012
felicitari

Felicitari pentru aceasta actiune pe care dvs o faceti tot timpul. Eu stiu asta pt ca fiul meu a castigat locul 3 pe tara la handbal in 2010 si a fost premiat si a primit si un echipament sportiv din partea dvs iar mai presus de acestea le-ati pregatit intalnirea cu marele prof antrenor dl Ion Craciun. Pentru copiii nostri conteaza foarte mult aceste actiuni insa sunt mahniti de faptul ca vor termina junioratul si nu vor putea practica sportul preferat la ei acasa pt ca odata cu plecarea dvs de la primarie, Medgidia nu mai are SPORT. Bafta multa in campanie si sa stiti ca noi medgidienii va suntem alaturi!

MEDGIDIA
31 ianuarie 2012
asa,DA

Asta-i ceea ce-i trebuie Medgidiei,un OM care sa stie sa aprecieze si-n acelasi timp sa recompenseze copiii merituosi.Ma intreb,cum oare Moinescu gaseste solutii pentru a recompensa tinerii si Iordache gaseste doar scuze ca nu are bani.Asta-i trebuie Medgidiei,un Moinescu-primar,care ne-a scapat de frig ,care ne va scapa de saracie,care gaseste solutii si finantare pt. orice activitate a medgidienilor tineri si batrani.Succes in continuare d-le Moinescu si sper sa candidati anul acesta la alegerile locale,pt. ca aveti medgidienii alaturi.Daca iordachenii nu va vor pt. ca le opriti furtisagurile mafiote,"NOI,VA VREM VREM".

MIA
31 ianuarie 2012
felicitari

In timp ce Iordache sustine si promoveaza hotii, un OM de valoare rasplateste adevaratele valori ale Medgidiei. Felicitari d-le Moinescu pentru ca promovati tinerii!!!! Succes in tot ceea ce faceti si speram ca in cateva luni sa ocupati locul care vi se cuvine

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3923 secunde