Dumitru Moinescu și-a dat demisia din PDL

1086
6
Dumitru Moinescu și-a dat demisia din PDL - dumitrumoinescu131335367341-1335390859.jpg

Fostul edil al municipiului Medgidia, Dumitru Moinescu, și-a dat demisia din PDL după ce, inițial, anunțase că va candida pentru a încerca să obțină un nou mandat de primar.
Consiliul de Coordonare Local al PDL Medgidia s-a întrunit, marți seara, în cadrul unei ședințe la sediul partidului. În cadrul întâlnirii a fost prezentată lista de consilieri pentru alegerile din data de 10 iunie 2012.
Astfel, Remus Cotiga, Ștefan Frâncu, Vasile Florea, Andreea Mirica, Monica Nedelcu, Ionuț Erchian, Aurelia Baciu, Stroia Ionuț, Nicu Purcaru, Ibram Chenan, Cătălina Niculae pre-cum și antrenorul secund al echipei naționalei de handbal feminin a României, Ion Crăciun, au ales să intre în politică la PDL pentru că, în opinia lor, este singurul partid care are proiecte în interesul locuitorilor din Medgidia.
Pe de altă parte, în aceeași ședință Dumitru Moinescu și-a anunțat retragerea din PDL. În consecință, CCL a ales-o prin vot unanim pe Camelia Pleșca în funcția de președinte al PDL Medgidia.
Camelia Pleșca are 46 ani este economist, administrator al unei firme. Militează în PDL din 2003 și are două mandate de consilier local.

"Plec cu regret din PDL"
Pe tot parcursul zilei de ieri, Moinescu nu a răspuns la telefonul mobil, însă, în cele din urmă, a transmis un comunicat de presă.
"Am fost în acest partid de la înființare. Prin acest partid și cu votul medgidienilor am fost parlamentar, ministru și primar al Medgidiei.
Ca politician am avut succes, de cele mai multe ori. Am avut și nereușite. Dar nu am abandonat, am luat-o de la capăt și am învins. Ca primar al Medgidiei am luptat cu caracatița care stăpânea orașul. Am oprit furturile de combustibil și am trecut toate centralele pe gaz. Am retrocedat oamenilor casele și terenurile revendicate și am tăiat tentaculele mafiei retrocedărilor condiționate. Am tras apă la Valea Dacilor împotriva tuturor piedicilor. Pentru că nu am făcut compromisuri cu ei, gunoaiele din politică și din justiție m-au amenințat, m-au hăituit chiar m-au condamnat. Dar nu m-au înfrânt și nu m-au îngenunchiat. Dovadă că am învins în lupta cu ei sunt oamenii care au venit în PDL să lucreze pentru orașul lor. Sunt mulți, sunt tineri, sunt competenți, sunt curați. Eu mă retrag, mă retrag cu regret. Las locul acestor tineri să se prezinte pe ei și proiectele lor nu să mă apere pe mine. Sunt convins că vor avea succes pentru că sunt puternici, sunt uniți dar mai ales sunt pregătiți să conducă Medgidia", a precizat Dumitru Moinescu.



Comentează știrea

vera
26 aprilie 2012
un aer proaspat

Candidatii la functia de consilier local sunt persoane tinere, curate si muncitoare. Vor cladi, ridica si moderniza Medgidia pentru noi, copiii si nepotii nostri! Votam echipa tanara a PDL, sustinem pe noua presedinta a PDL Medgidia si votam Omul Moinescu!

vera
26 aprilie 2012
Independent=Puternic

Asta inseamna ca un om politic sa aiba privirea si sufletul indreptate spre popor, sa tina seama de doleantele lui si sa faca tot ce-i sta in putinta sa nu il dezamageasca. Mare om, mare caracter dl Moinescu. Arata pe zi ce trece cat isi iubeste semenii dar si orasul unde a crescut, trait si implinit si pe care vrea sa il ridice la adevaratul nivel.

Jeny
26 aprilie 2012
Medgidia intinereste !!!

Cat de curajos si de increzator poate fi acest om !!! Sa trimiti in lupta alegerilor locale o echipa de tineri !! Frumos foarte frumos !!! Bravo PDL Medgidia !!! Voi merge pe mana voastra !!! Succes !!!

magnetron
26 aprilie 2012
praduire

vladescu,beres,trifan(dl dr) si iepure au votat vanzarea Parcului Industrial si a iluminatului public. in penultima sedinta, cand s-au discutat aceste subiecte,spuneau ca nu vor sustine "hotiile" lui iordache si ale pnl.ieri s-au razgandit.au sustinut prin vot aceste hotii.

Radu Mazare, dupa 7 ore de audieri: Mor de foame Radu Mazare, dupa 7 ore de audieri: Mor de foameFoto: Romania TV Vand pantofi JUST CAVALLI ORIGINALI NOI piele marimea 38 - 300 EUR Vand pantofi JUST CAVALLI ORIGINALI NOI piele marimea 38300 EUR Pri
26 aprilie 2012
Radu Mazare, dupa 7 ore de audieri: Mor de foame Radu Mazare, dupa 7 ore de audieri: Mor de foameFoto: Romania TV Vand pantofi JUST CAVALLI ORIGINALI NOI piele marimea 38 - 300 EUR Vand pantofi JUST CAVALLI ORIGINALI NOI piele marimea 38300 EUR Pri

Radu Mazare, dupa 7 ore de audieri: Mor de foame Radu Mazare, dupa 7 ore de audieri: Mor de foameFoto: Romania TV Primarul orasului Constanta, Radu Mazare, a fost audiat, miercuri, timp de 7 ore, la Curtea de Apel Bucuresti, in dosarul in care este acuzat de retrocedari ilegale. Dupa ce a iesit din tribunal, el a spus ca avocatul sau a reusit sa demonteze toate acuzatiile care i-au fost aduse. El a precizat ca DNA-ul nu a facut nicio expertiza in cazul sau, astfel ca nu exista dovezi clare care sa-l incrimineze. "Cei de la DNA au spus ca cei care i-au evaluat terenul lui Mazare la 100 de euro nu au dreptate si ca acesta valora 300 de euro, dar nimeni nu a facut nicio expertiza", a declarat Radu Mazare, potrivit Romania TV. De asemenea, in cazul sau nu exista niciun reclamant. Intrebat in ce stadiu este proiectul de a cumpara o ferma in Madagascar, primarul Constantei a replicat ca mai bine vorbeste mai tarziu despre acest subiect, deoarece ii este foame, dupa 7 ore de audieri. Radu Mazare impreuna cu alte 36 de persoane, a fost trimis in judecata in octombrie 2008, pentru ca ar fi prejudiciat statul roman cu 144 de milioane de euro. Anchetatorii spun ca inculpatii ar fi retrocedat ilegal aproximativ 100 de hectare de teren in Constanta, iar primarul orasului ar fi primit 10-15% din valoarea tranzactiilor.

stoian
30 aprilie 2012
pdl

sa nu mai aud de acest partid de manipulatori astia au fost mai nenorocitii ca toti care au fost pana acum in aceasta tara,sa le fie rusine jos tot pdl

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.633 secunde