E OFICIAL / MAZĂRE primar, PP-DD a intrat în Consiliul Local Constanța

2338
10
E OFICIAL / MAZĂRE primar, PP-DD a intrat în Consiliul Local Constanța - mazare-1339480985.jpg
Biroul Electoral Municipal (BEM) Constanța a anunțat rezultatele finale ale alegerilor locale pe municipiul Constanța, după centralizarea rezultatelor din toate cele 197 de secții de votare:
Primar: Radu Ștefan Mazăre - 62,78%; Christian Gigi Chiru - 13,51%; Claudiu Iorga Palaz - 8,75%.
Numărul de voturi valabil exprimate - 138.263.
Consiliul Local Municipal Constanța: USL - 61,01%; ApC - 12,74%; PP-DD - 10,14%.
Numărul de voturi valabil exprimate - 136.798.

Comentează știrea

doru iuga
12 iunie 2012
deci putem santaja ca dan diaconescu

santajul lui dan diaconescu a dat roade-gica slabu si mafia imobiliara-dna e corupta la constanta-acte false la cinema progresul,gen manu 18-dan cornel,george despina=str m eminescu,vile lac mamaia-al queda cod sri

admirator
12 iunie 2012
lege proasta,

oras de adormiti! de asta aleg alt adormit (la volan), mereu... Ramine de neinteles cum de il aleg pe nazistu tzopaitor! Probabil pentru o imagine contrastanta: Pat si Patachon, Stan si Bran, Fidel si Che etc!

gicu
12 iunie 2012
ziar

tot pd_isti aati ramas ce-o sa faceti va angajeaza chiru la primaria lui

mihai
12 iunie 2012
era normal

Era absolut normal tot Mazare sa iasa, atata timp cat lumea il iubeste degeaba mai comentati atat, daca era tiran nu mai era votat asta e clar .

D
12 iunie 2012
?

Daca era tiran...ai auzit si tu cuvantul si te-ai gandit ca da bine ca daca il folosesti...Mazare nu e tiran!Ii unge pe milogi cu pachete de crapelnita.Un oras aflat sub dominatia borfasilor.E doar un pacalici cu basca rosie! Circ votati,circ primiti!

Răspuns la: era normal
Adăugat de : mihai, 12 iunie 2012
Era absolut normal tot Mazare sa iasa, atata timp cat lumea il iubeste degeaba mai comentati atat, daca era tiran nu mai era votat asta e clar .
Fonduri UE
12 iunie 2012
Fonduri UE

Acum e momentul: In 2012 Fondurile Europene NERAMBURSABILE se Acorda si la noi la fel de Usor ca in statele membre ale Uniunii Europene! Iata cum obtii fonduri europene pentru afacerea ta in doar 2 luni si 17 zile. Aflii mai multe detalii pe site-ul: fondurieuropenenerambursabile.ro

ath
12 iunie 2012
Un lucru trebuie precizat

In Constanta nu a existat si nu exista o lupta politica locala.Opozitia din Constanta a facut spectacole de pantomima politica(vezi Mircea Banis) .Nu avem o societate civila,intelectualii sunt absenti din viata publica,institutiile statului sunt politizate de puterea locala(vezi deconcentratele),Biserica face jocul puterii locale (vezi IPS Teodosie) iar organizatiile de protectia mediului sunt destul de "timide". Singurele ONG-uri mai galagioase sunt organizatiile de protectie a cainilor fara stapan. Cuplul Mazare-Constantinescu se face cunoscut cu ajutorul presei personale,timp 24 de ore pe zi /365 zile pe an.Cateva ziare de opozitie(Guget Liber, Ziua de Constanta,Replica) par a fi interesate mai mult de click-urile noastre decat de viata orasului. Ele sunt un fel de ziare comerciale sau ziare de scandal.Contracandidatii lui Mazare apar din necunoscut cu o luna inainte de ziua alegerilor si dispar cum au venit.La asa opozitie avem parte de un asa primar.Cine vrea sa ajunga primar in 2016 trebuie sa inceapa lupta politica din ziua cand s-au anuntat rezultatele alegerilor.Au trecut doua zile deja si nu vad pe nimeni.Primarul etern va castiga primaria in anul 2016.Noapte buna copii !

Recuperamdatorii
12 iunie 2012
recuperamdatorii

W W W . R E C U P E R A M D A T O R I I .R O .Recuperam datorii , legal si gratuit.

Daniel
12 iunie 2012
Mihai are dreptate

Trepanatilor ganditi-va un pic. 56% dintre pensionarii constanteii sunt cei care primesc pachetul de la Mazare si credeti-ma ca unii dintre ei chiar au ce manca o saptamana, depinzand de aceasta punga. Acesti oameni pe care niste mascarici prosti ii numesc bosorogi nu au invatat inca LECTIA UMILINTEI. Apoi sa nu uitati ca Mazare mai are si un nucleu de votanti permanenti ca oricare alt primar sau candidat. Asa ca treaba cu tiranul puteti sa o luati voi si sa vi-o bagati frumusel in poponet. Cretinilor.

Radu B
12 iunie 2012
Balada la Primarie :)

E un lucrator destoinic. Isi cunoaste meseria Ca mai toti romanii care Inca sunt p-aici. Cand il vad cu sapca aia, Ce i-a dat-o Primaria Cum munceste cu ardoare, Parca simt furnici! Este primarul Radu. Un chitantier el are. El de urbe are grija... Nimeni nu-i ca el. Are un papuc cu cadru Care-n spate-i plin de fiare. Cum parchez masina-n curba, A aparut el! Radu M-a za... Radu M-a za... Radu M-a zarit, Si-mi blocheaza, Si-mi blocheaza, Roata la Oltcit! Urbea mea e cea mai tare, Cu strazi noi si luminate Si noi toti ca si Raducu, Este evident, C-avem grija de parcare, Fiindca altfel nu se poate. Altfel apare papucu’... Radu e prezent. Ieri mergeam catre faleza, Am trecut de bariera. Taxa nu platesc, sunt tare, Nu vrea muschii mei! Scot Oltcitu’ din viteza Sa-mi agat o partenera, Cand aud zgomot de fiare, si se-aude...: -"Beeeei, ce faci beei!" Se zvoneste de o vreme Ca Raducu are-o boala, O boala de nu se poate Pe masini cu "B". Unu’ d-asta-mi face semne C-o problema mai nasoala, Opresc Oltcitu’ In spate Sa-l intreb ce e. Am avaria pornita, Insa asta nu conteaza. Ordinea si disciplina, Iar am incalcat. Cine credeti ca se-agita, Si chitanta-mi completeaza, Si-mi blocheaza iar masina? Cine m-a blocat? Daca ma mai prinde-o data, N-are rost s-o mai descuie. Cred c-am dat pana acuma, Suta de parai. Cu asa caruta, tata, Cum mai intru eu in UE? Acolo e numai spuma. Mai bine mi-o tai! La cat e de rablagita, Nici nu iau pe ea o suta. Poate sa si-o ia acasa, S-o conduca ei, Sau daca-i putin vopsita, Cred ca nici nu o mai muta. Face Oltcit-loc de joaca, Pentru puradei. Bicicleta, Bicicleta, Cred ca Imi voi lua, Ca’ caii de la bicicleta, Nu-ï poate bloca!

Articole pe aceeași temă

Luni, 11 Iunie 2012
Stire din Politică-Administrație : CONSTANȚA - afacerea USL
Pagina a fost generata in 0.4518 secunde