Edilul din Techirghiol, hotărât să finalizeze proiectele începute în 2008

378

Articole de la același autor

În ciuda apelor tulburi din PNL, agitate de către unii nemulțumiți, șeful liberal al administrației locale din Techirghiol, Adrian Stan, a mărturisit că preferă să se concentreze asupra proiectelor care așteaptă să fie duse la bun sfârșit.
Potrivit declarațiilor sale, primul pas care trebuie făcut acum este stabilirea noului buget local. În funcție de posibilități, Stan își va putea fixa prioritățile, mizând și pe sprijinul european pentru derularea proiectelor importante pentru comunitatea din Techirghiol. Potrivit lui, în luna aprilie vor începe lucrările la un proiect de infrastructură pentru asfaltare și canalizare, investiție care ajunge la patru milioane de euro.
Mai mult, administrația locală va asigura și împădurirea malurilor lacului, proiect depus deja la Administrația Fondului pentru Mediu. Adrian Stan a mai spus că intenționează să amenajeze și o plajă pe malul lacului.
Tot la Administrația Fondului pentru Mediu, a fost depus și proiectul privind realizarea unui parc terapeutic de 3,5 hectare ce urmează a fi amplasat în fața Sanatoriului Techirghiol.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.5867 secunde