Edilul Valentin Saghiu a oferit plachete celor trei polițiști din Murfatlar care s-au pensionat

645
2

Articole de la același autor

Primarul orașului Murfatlar, Valentin Saghiu, a sărbătorit în mod aparte Ziua Poliției Române, după ce trei dintre oamenii legii din localitate

Fănel Gârleanu, Marius Manea și Ștefan Bucur, toți trei cu gradul de agent șef principal, au anunțat că vor ieși la pensie. Pentru a marca cum se cuvine evenimentul, șeful administrației publice locale a decis să le facă o mică surpriză celor care și-au pus viața în slujba comunității și, alături de consilierii locali și șeful Poliției Murfatlar, comisar șef Ovidiu Grosu, le-a pregătit un moment special la care au participat și colegii din cadrul Poliției Murfatlar. Din păcate, agentul șef principal Ștefan Bucur nu a putut participa la acțiune fiind plecat din localitate la mama sa suferindă.

"De Ziua Poliției îi pregătim pe trei dintre colegii noștri de la Poliția Română să iasă la pensie, motiv pentru care le dorim în continuare multă forță în tot ceea ce vor să facă mai departe, le mulțumim pentru tot ce au făcut pentru localitatea noastră și pentru noi, pentru comunitate. În semn de respect și apreciere, le-am pregătit o mică surpriză. Vrem să-i premiem, să le dăm o diplomă, o plachetă de onoare, care să le amintească mereu de noi. Totodată, profit de acest moment și le urez tuturor polițiștilor sănătate și un sincer La mulți ani! Sper să avem în continuare o bună colaborare, cum am avut și până acum, și le doresc foarte multă putere de muncă și, bineînțeles, să realizăm lucruri constructive împreună", a declarat edilul orașului Murfatlar, Valentin Saghiu.

Drept urmare, în cadrul evenimentului organizat în sala de consiliu a primăriei, primarul le-a oferit câte o plachetă, în timp ce, șeful Poliției Murfatlar le-a dăruit în loc de baston așa cum este obiceiul, câte o umbrelă.

"Sărbătorim Ziua Poliției cu puțină tristețe deoarece trei dintre colegii noștri deosebiți care și-au petrecut activitatea numai în cadrul Poliției Murfatlar de la 15 până la 18 ani de activitate, au ieșit la pensie. Pentru noi a venit timpul când trebuie să le urăm sănătate și pensie lungă, iar noi trebuie să strângem rândurile și să mergem mai departe", a spus șeful Poliției Murfatlar, comisar șef Ovidiu Grosu.

La rândul lor, cei doi viitori pensionari au fost felicitați de toți cei prezenți, inclusiv de un grup de școlari care le-a dăruit flori.

"Îmi este foarte greu ca după 28 de ani în Politia Română să părăsesc instituția. Îmi este greu tare, nici nu am cuvinte să spun, am fost surprins și de ce surpriză mi-au făcut colegii și domnul primar. Acum sper să înceapă o nouă etapă, să fim sănătoși, îmi pare bine că am ieșit la pensie cu fruntea sus. Le urez si celorlalți colegi care au rămas în urma mea să ajungă și ei la pensie la fel ca mine. Cât despre planurile de viitor, vă spun doar că nu pot sa stau acasă, vreau să mă angajez în altă ramură, apropiată, poate poliția locală", a spus vizibil emoționat, agentul șef principal Fănel Gârleanu.

Emoțiile nu l-au ocolit nici pe colegul său, agentul șef principal, Marius Manea, care, cu greu, și-a găsit cuvintele pentru o scurtă declarație.

"Tot acest eveniment este un semn că munca depusă de noi a fost apreciată. Eu eram unul din cei mai vechi, am lucrat 15 ani numai în Poliția Murfatlar. Toată această perioadă a fost cu bune și rele, dar am trecut peste ele și am ajuns la momentul acesta, moment care este foarte emoționant. Le mulțumim tuturor pentru tot ! Și, chiar dacă a venit pensionarea, sigur nu vom sta acasă, nu ai cum, dacă așa ai fost construit. Ne vom reorienta spre alte meserii, spre alte structuri și vom aduce aportul comunității în care trăim. Eu, de exemplu, trăiesc în Valu lui Traian", a declarat agentul șef principal Marius Manea.

Carmen MOCANU  

Comentează știrea

Buzatu
27 martie 2016
Fane

Fane Gârleanu 😀😀😀 mare om mare caracter ,Lupul paznic la oi 😀 se pensionează sa nu cumva sa fie anchetat

De la buza
27 martie 2016
Motorinarul

Făcea parte din echipa de elita a motorinarilor din Valu-basarabi cu toți Gaborii de basarabi care au furat din conducte mizerie de oltean parvenit fără școala făcut gabor pe șpagă Cică cu Fruntea in sus așa se considera hoțul din conducte 😀

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0295 secunde