Elementul surpriză de la ședința de fond funciar

480
Comisia județeană Constanța pentru stabilirea dreptului de proprietate privată asupra terenurilor s-a întrunit ieri, în jurul orei 11.00, într-o nouă ședință, în vederea reconstituirii dreptului de proprietate pentru persoanele îndreptățite care au depus cereri în temeiul legilor fondului funciar. Au fost analizate propunerile comisiilor locale Bărăganu, Castelu, Cobadin, Cuza Vodă, Murfatlar, Săcele, pentru care s-au emis șase hotărâri, cu nouă propuneri validate.
În plus, membrii comisiei de fond funciar, în frunte cu prefectul Claudiu Palaz, au avut parte de o surpriză, ieri, când la ședință a apărut după cinci luni de absență și Cristinel Dragomir. Menționăm că reprezentantul Consiliului Județean Constanța în comisie nu mai venit din vară la întrevederi, deși de multe ori la orele la care se desfășurau ședințele, surse din cadrul administrației județene informau că a fost văzut prin împrejurimi.
Atitudinea sa a fost criticată în numeroase rânduri de către prefect, care i-a amintit vicelui CJC că ședințele la care evită să se prezinte se face în interesul cetățenilor din județul Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3999 secunde