Elena Băsescu a depus o coroană la Cimitirul Internaţional de Onoare de la Mircea Vodă

208

Articole de la același autor

Candidatul la Camera Deputaţilor din partea PMP Constanţa, Elena Băsescu, împreună cu candidatul la Senatul României din PMP Constanţa, Claudiu Iorga Palaz, au depus astăzi o coroană de flori la Cimitirul Internaţional de Onoare de la Mircea Vodă cu ocazia Zilei Naţionale a României în cinstea soldaţilor care şi-au pierdut vieţile în Primul Război Mondial.


„Cu ocazia Zilei Naţionale a României, am depus, alături de colegii de la PMP Constanţa, o coroană de flori la Cimitirul Internaţional de Onoare de la Mircea Vodă. Am cinstit astfel sacrificiul şi vitejia soldaţilor români care au murit în Primul Război Mondial, făcând posibilă România Mare. Aici, îşi găsesc odihna veşnică 8.000 de militari căzuţi în luptă în perioada 1916 – 1918.
Ridicat în anul 1926 din ordinul Regelui Ferdinand I Întregitorul de ţară, Cimitirul Internaţional de Onoare „Mircea cel Bătrân" a fost restaurat prin implicarea totală a colegului meu Claudiu Palaz, un patriot adevărat şi un iubitor al istoriei naţionale. La mulţi ani, România! La mulţi ani, dragi români! La mulţi ani, dragi constănţeni!” , a fost mesajul transmis de Elena Băsescu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8089 secunde