Elena Udrea, exmatriculată de la masterat. Care este motivul

256
Elena Udrea, exmatriculată de la masterat. Care este motivul - udrea-1518109757.jpg
Fostul ministru Elena Udrea a precizat, ieri, că nu a terminat cursurile de master în Consiliere Pastorală și Asistență Psihosocială pe care le urma la Facultatea de Teologie Ortodoxă a Universității "Babeș-Bolyai" din Cluj-Napoca, deoarece nu a avut timpul necesar și nici starea de spirit pentru a studia temeinic teologia în această perioadă.

"Îmi pare rău că nu am reușit să termin acum cursurile de master, pentru că pur și simplu nu am timpul necesar și mai ales nu am starea de spirit pentru a studia temeinic teologia în această perioadă. Eu am ales să fac acest masterat din pasiune, nu pentru CV, ca urmare dorința mea este chiar să cercetez, să aflu lucruri, nu să trec examenele cum își iau alții doctoratele. Când am început, aveam un dosar penal în instanță, acum am trei!!!!!!. Am câte 5, 6 termene pe lună, mii de pagini de citit, apărări de pregătit...aproape tot timpul meu e dedicat acestei saga penale... După ce se va termina, voi relua cu siguranță cursurile. Până atunci, rămân aceeași practicantă religioasă și la fel de interesată de credință și influențele credinței asupra vieții noastre", a scris Elena Udrea pe Facebook.

Fostul deputat Elena Udrea a fost exmatriculată de la Facultatea de Teologie Ortodoxă a Universității "Babeș-Bolyai" (UBB) Cluj-Napoca, la care s-a înscris în toamna anului 2016, pentru a urma cursurile masteratului de Consiliere Pastorală și Asistență Psihosocială, din cauză că nu s-a prezentat la niciun examen.

Decanul Facultății de Teologie Ortodoxă a UBB, Vasile Stanciu, a confirmat, ieri, că Elena Udrea nu mai este, din luna octombrie a anului 2017, studentă la acest masterat. Motivul pentru care Elena Udrea a fost exmatriculată, potrivit procedurii, este acela că nu s-a prezentat la niciun examen pe care trebuia să îl susțină la masterul de Consiliere Pastorală și Asistență Psihosocială la care era înscrisă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.49 secunde