Elena Udrea: "Fără construcții pe plajă!"

677
Elena Udrea are încredere că Legea Turismului, inițiată de MDRT, va curăța plajele românești de oamenii de afaceri care speculează turismul în numele unor interese imobiliare. Ministrul Turismului a anunțat că Legea Turismului, inițiată de MDRT, a primit aviz favorabil în Camera Deputaților, urmând să fie votată în plen.

Elena Udrea urmărește ca prin această lege să "curețe" plajele românești de oamenii de afaceri care în loc sa atragă turiști se folosesc de hoteluri în numele unor meschine interese imobiliare.

"Comisia de Administrație a Camerei Deputaților a dat aviz favorabil Legii Turismului pe care a inițiat-o MDRT. Urmează acum votul plenului. Odată cu aplicarea Legii, adio construcții pe plajă", a scris Elena Udrea pe pagina de Facebook.

Totodată, Ministrul Turismului speră ca Legea Turismului să deschidă drumul investitorilor străini, cărora are de gând să le recomande personal intrarea pe piața românească.

"Mă aștept la o creștere exponențială a numărului investitorilor străini în turismul românesc. Pentru că vor dispărea de pe piața autohtonă cei care au cumpărat hoteluri pentru a le folosi în speculații imobiliare și vor rămâne doar oamenii interesați cu adevărat de acest domeniu. Dacă ar trebui să dau un sfat unui om cu lichidități financiare importante, i-aș spune: investește în turismul românesc! E o piață care a crescut cu peste 16% în ultimul an", a declarat Udrea. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2215 secunde