Elena Udrea i-a dat lui Mazăre 20 de miliarde de lei. Să-și facă pasarelă în Mamaia

1709
Elena Udrea i-a dat lui Mazăre 20 de miliarde de lei. Să-și facă pasarelă în Mamaia - c6d79d9a83f7d74b7ecb4b693ea2261f.jpg

Articole de la același autor

Investiția secretă în turism, strecurată, joi, discret de Mazăre într-o hotărâre de consiliu local, se referă la pasarela din Mamaia, care va fi construită cu fonduri de la Ministerul Turismului.
Nimeni nu a suflat nicio vorbă despre acest proiect, consilierii locali aflând abia a doua zi ce au votat în realitate.
Așadar, cele 20 de miliarde de lei vechi despre care Mazăre nu a scos o vorbă la ședință provin de la Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului și sunt alocați pentru construirea pasarelei din stațiunea Mamaia.
"Rectificarea pentru finanțarea unui proiect de investiții în turism, care era trecută pe hotărârea din ședința de Consiliu Local de joi, provine de la Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului. Banii vor fi folosiți pentru construirea pasarelei din Mamaia", a declarat consilierul local, liberalul Constantin Matei.
Cu alte cuvinte, Elena Udrea a alocat această sumă pentru proiectul de la Constanța, deși edilul constănțean se plânge mai tot timpul că el nu primește nimic, la Constanța, de la actuala guvernare. Acum este de înțeles de ce edilul Radu Mazăre nu a făcut deloc referire la faptul că a obținut finanțarea pentru construi-rea pasarelei de la ministerul condus de Elena Udrea.

Pasarelă de 411m lungime
Potrivit studiului de fezabilitate, pasarela ar urma să pornească de la plaja din dreptul hotelului Victoria, prelungindu-se în apă pe o distanță de 411 metri. Ea va fi construită pe niște piloni metalici și va funcționa ca o platformă de îmbarcare, neavând rol de acostare pentru nave de agrement.
Potrivit expunerii de motive, inclusă în proiectul de hotărâre, pasarela va fi amplasată în dreptul celui de-al treilea dig submers, în vecinătatea Hotelului Victoria, într-o zonă cu afluență de turiști, aproape de centrul stațiunii, astfel încât să fie facilitat accesul turiștilor atât din partea de nord a stațiunii, cât și din partea de sud.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8888 secunde