Emil Boc: Este timpul ca România să iasă din recesiune

287
Emil Boc: Este timpul ca România să iasă din recesiune - fc2aba42ec69dbcad7f2d00298ade089.jpg
Președintele PDL, premierul Emil Boc, a declarat, sâmbătă, că CNC va aproba derogarea acordată de Colegiul Director de la criteriul vechimii pentru candidaturile la șefia partidului, menționând că susține, pentru conducerea formațiunii, echilibrul între experiența maturității și dinamismul tinerilor.
El a menționat că astfel va putea exista o competiție largă pentru conducerea partidului, la Convenția din mai.

Boc a făcut o prezentare a situației țării, menționând că datorită coerenței dintre acțiunea PDL și cea a Guvernului, s-a reușit redresarea economică.

El a precizat că este timpul ca România să iasă din recesiune, iar partidul să culeagă roadele măsurilor grele luate, care și-au făcut efectul.

Boc a acuzat "moștenirea" economică lăsată de liberali, criticând faptul că PNL s-a aliat cu PSD și a combătut toate reformele promovate în ultimii ani de PDL.

Boc a spus că CNC va aproba derogarea acordată de Colegiul Director de la criteriul vechimii pentru candidaturile la șefia partidului, menționând că susține, pentru conducerea formațiunii, echilibrul între experiența maturității și dinamismul tinerilor.

Ședința CNC al PDL în care se va discuta și va aproba eventual propunerile avizate, vineri, de Colegiul Director al formațiunii, a început, sâmbătă, la Parlament, cei trei "reformiști", Cristian Preda, Monica Macovei și Sever Voinescu, fiind prezenți.

Colegiul Director al PDL a dezbătut, vineri după-amiază, introducerea în statutul partidului a unor criterii de integritate pentru membri, precum și propunerea ca cei patru prim-vicepreședinți și secretarul general să fie aleși prin vot uninominal, la fel ca și vicepreședinții.

Informează www.mediafax.ro

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 05 Martie 2011
Stire din Politică-Administrație : Scandal la vârful PNL Constanța
Pagina a fost generata in 1.6762 secunde