"Emil Boc, posibil candidat la președinția României în 2014"

268
2
Deputatul PDL Elena Udrea a declarat, ieri, că nu va candida la președinția României în 2014, dar că îl vede candidat pe fostul premier Emil Boc, care a anunțat că deocamdată este preocupat de rezolvarea problemelor clujenilor, din postura de primar. 

"Mandatul pe care viitoarea conducere a partidului îl va avea pentru președinția României din 2014 este să găsească cel mai bun candidat cu care poate veni spectrul politic de centru-dreapta din România în acest moment. Acest candidat va trebui să adune toate voturile electoratului de centru-dreapta din România. Poate să fie un candidat care stă cu mine la masă, mă refer la domnul Emil Boc", a spus Elena Udrea. 

Prezent la aceste declarații, fostul premier Emil Boc a spus că se simte onorat de propunerea Elenei Udrea, dar, deocamdată, prioritatea sa este Primăria Clujului. 

Comentează știrea

Mengele
4 martie 2013
Mazare ...

Nuuuuuuuu, n-are dreptate Elena Udrea cu Boc ! Noi, romanii verzi ca bradu' il propunem presedinte pe viata pe tembelul de Radu Mazare, ca altu' mai breaz nu gasim !

ALBU IONEL
4 martie 2013
HILAR

Bine ca nu depaseste 1,2m inaltime pt. ca asta este prima conditie sa poti fi presedintele Romaniei,in rest ca are sau nu minte nu mai conteaza. Ar fi chiar culmea sa o mai vedem si pe asta....... Bine, la ce gindire are pitipoanca udrea nici nu ma mira....Aceasta fufa a avut o mare sansa sa ocupe postul de asistenta la CAPATOS dar a ratat ocazia........

Articole pe aceeași temă

Luni, 04 Martie 2013
Stire din Politică-Administrație : "Nu mi-e frică de trădări"
Sâmbătă, 02 Martie 2013
Stire din Politică-Administrație : PDL trebuie să scape de oportuniști
Pagina a fost generata in 0.5711 secunde