Emil Boc va coordona campania PD-L

371
Vicepreședintele PD-L Gheorghe Flutur a anunțat ieri, după ședința conducerii democrat-liberale, că președintele PD-L Emil Boc va fi șeful echipei naționale de campanie a partidului, iar în prezent sunt definitivate peste 70% din candidaturile în colegiile din țară.
Potrivit lui Flutur, staff-ul central de campanie a PD-L pentru alegerile parlamentare va fi format din "echipa care s-a ocupat de unificare (n.r. - democraților cu liberal-democrații)" și va fi condus de liderul partidului, Emil Boc. La nivelul județelor, echipele de campanie vor fi conduse de președinții de organizații, a mai anunțat Gheorghe Flutur.
De asemenea, el a reamintit că termenul-limită pentru a finaliza nominalizarea candidaților pe colegii va fi 11 septembrie, în prezent peste 70% din colegii fiind ocupate.
Până acum, cel care a gestionat campania electorală a democraților și a lui Traian Băsescu, începând cu 2000, a fost actualul secretarul general al PD-L, Vasile Blaga. Tot, Blaga a condus și staff-ul electoral al democraților la alegerile pentru Parlamentul European de la sfârșitul lui 2007. La scrutinul pentru alegerea primarilor, din iunie, Blaga a fost înlocuit de Adriean Videanu întrucât el a candidat la Primăria Generală a capitalei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.322 secunde