"Eșecul impunerii lui Silaghi ca ministru - o lovitură pentru USL"

46

Articole de la același autor

Traian Băsescu a avut încă o dată dreptate atunci când a refuzat să-l numească ministru la Transporturi pe Ovidiu Silaghi, susține europarlamentarul Cristian Preda, în opinia căruia acest ''eșec'' reprezintă ''o lovitură pentru USL, care se dovedește incapabilă să numească într-o demnitate publică un cetățean integru''.




"DNA a anunțat că începe anchetarea lui Ovidiu Silaghi, acuzat că ar fi luat mită de 200 de mii de euro, atunci când făcea parte din primul guvern Ponta. Băsescu a avut încă o dată dreptate, atunci când a refuzat să-l numească ministru. 


Ponta și Antonescu voiau să-l pună în locul lui Fenechiu pe unul care nu era mai breaz decât el. Eșecul impunerii lui Silaghi ca ministru nu e o lovitură doar pentru PNL, cum a declarat un fruntaș al acestui partid. E o lovitură pentru USL, care se dovedește încă o dată incapabilă să numească într-o demnitate publică un cetățean integru. Reacția liderilor alianței guvernamentale la anunțul DNA nu a surprins. Ei știau că Silaghi riscă să fie urmărit, dar au mimat ignoranța, ba chiar au sugerat că numirea e cea care a declanșat ancheta DNA'', precizează Preda într-o postare pe blogul său. 


Potrivit acestuia, informațiile furnizate publicului arată că înregistrările care-l incriminează pe Silaghi datează din noiembrie 2012, nu de acum o lună. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3583 secunde