"Este necesar un Guvern de centru-dreapta"

99

Articole de la același autor

România este o democrație solidă care dorește o Europă puternică, afirmă președintele-ales, Klaus Iohannis, într-un interviu acordat ziarului La Repubblica, pledând pentru unitate, pentru implementarea programului său politic și subliniind că este necesar un Guvern cu politici de centru-dreapta.

"Au trecut 25 de ani (de la Revoluția din 1989 - n.red.), au fost succese și insuccese, acum să privim spre viitor. Situația complexă dintre Est și Vest necesită o acțiune europeană comună. Iar eu sunt încrezător într-un parteneriat din ce în ce mai amplu cu Italia", afirmă Klaus Iohannis.

Întrebat dacă există posibilitatea unei relații normale cu Rusia condusă de președintele Vladimir Putin, Iohannis a răspuns: "În prezent, situația este mai dificilă. Este necesară o acțiune comună la nivel european. În momentul de față, relația cu Rusia este influențată de criza din Ucraina și de percepția privind o politică agresivă, incompatibilă cu dreptul internațional. Când vor fi depășite aceste obstacole, putem reexamina relațiile cu Moscova".



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9105 secunde