Gabriel Oprea, declarații la Mamaia:

"Eu nu vreau! Sunt alții care vor să fie prim-miniștri"

109
1

Articole de la același autor

Vicepremierul Gabriel Oprea a respins, sâmbătă, varianta în care, dacă Victor Ponta ar demisiona, el ar putea prelua funcția de prim-ministru din partea actualei coaliții.

"Nu are rost să discutăm. Cred că sunt bun ca militar, pe probleme de securitate națională - cu toată modestia, cred că am demonstrat acest lucru. Cred că locul meu este în acest domeniu. Sunt alții care vor să fie prim-miniștri, să fie sănătoși. Cred că, dincolo de funcții, trebuie să fim mai responsabili, ca să facem ceva pentru România", a declarat Gabriel Oprea, într-o emisiune realizată de Realitatea Tv, în stațiunea Mamaia.

Întrebat dacă ar susține un alt reprezentant al PSD pentru funcția de prim-ministru, în eventualitatea demisiei lui Victor Ponta, liderul UNPR a refuzat să răspundă.

"Îl sprijin pe Ponta prim-ministru, e clar? Nu iau în calcul această ipoteză. Nu vreau să discut aceste ipoteze în momentul de față", a precizat Oprea.

Gabriel Oprea s-a aflat, la sfârșitul săptămânii trecute, pe litoralul românesc, unde și-a petrecut vacanța alături de familie. 

Comentează știrea

iancu
21 iulie 2015
E real, trebuie doar sa vezi!

E real, trebuie doar sa vezi! Acum e timpul sa vezi oferta noastra, pentru ca aici chiar ai ocazia de a castiga bani intr-o colaborare convenabila, in confortul casei tale, fara stres, fara griji, fara sefi, fara program fix. Totul e pregatit si functioneaza! Solicita acum detalii la adresa de email: [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1107 secunde