Eugen Teodorovici, EXCLUS de la Guvern

246
Eugen Teodorovici, EXCLUS de la Guvern - eugenteodorovici-1500067477.jpg
Subiectul impozitării veniturilor Bisericii face prima victimă. Eugen Teodorovici, consilierul premierul, a fost demis, vineri, din funcție. Demiterea vine după ce acesta s-a contrat în declarații pe acest subiect cu președintele PSD, Liviu Dragnea.


Joi, Eugen Teodorovici a anunțat că va formula o propunere de impozitare a BOR. Fostul consilier al premierului spunea că discuțiile urmau să demareze curând și se arăta convins că reprezentanții Bisericii Ortodoxe Române ar accepta propunerea.

Reacția lui Dragnea n-a întârziat. Vineri, liderul social-democraților a anunțat că nu susține această măsură.

"Fie să retrocedăm ce au de retrocedat și atunci găsim o cale de impozitare pentru că așa e normal. Dacă facem un calcul ultimii 10 ani sau ultimii 27 de ani de zile cu cât a finanțat statul român biserica română, o să vedem că sunt sume foarte importante. Dar trebuie să găsim un echilibru. Repet, propunerea pe care aș vrea să o fac nu am nicio îndoială ca va fi acceptată de BOR", a declarat, joi, Teodorovici, potrivit Realitatea.net.

"Eu zic totuși să încercăm să mai păstrăm niște instituții în România, cel puțin să le ajutăm să existe. Nu susțin această variantă", a replicat, vineri, Dragnea.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8931 secunde