Eugen Teodorovici s-a răzgândit! Nu mai vrea să fie președintele României!

197
Eugen Teodorovici s-a răzgândit! Nu mai vrea să fie președintele României! - eugenteodorovici-1563829419.jpg
Ministrul Finanțelor Eugen Teodorovici și-a anunțat retragerea din cursa internă pentru alegerea candidatului PSD la prezidențiale. "M-am decis. Nu", a declarat Eugen Teodorovici, la Antena 3, întrebat dacă își menține candidatura în cursa internă a PSD pentru alegerile prezidențiale.


Eugen Teodorovici a afirmat că va vota, marți, în Comitetul Executiv în funcție de ce candidați rămân în cursă. 
"Marți în Comitetul Executiv, în funcție de ce candidaturi rămân, acolo o să îmi exprim un vot. Sper ca marți să se încheie discuția", a adăugat Teodorovici. 


"Acum, că o să fie colegi poate nemulțumiți și dacă vor decide să continue mai departe, în afara partidului, o astfel de discuție va fi în afara partidului", a declarat Eugen Teodorovici, aluzie la Gabriela Firea.


Și secretarul general al PSD Mihai Fifor s-a retras din cursa  internă și a anunțat că o va sprijini pe Viorica Dăncilă.  
Biroul Politic Național al PSD va avea loc astăzi, la Parlament, începând cu ora 11.00. Social-democrații vor alege candidatul partidului pentru alegerile prezidențiale, urmând ca mai apoi propunerea să fie validată în Comitetul Executiv, începând cu ora 12.00.
Oficial au rămas în competiția internă pentru prezidențiale deputatul Liviu Pleșoianu și senatorul Șerban Nicolae.
Viorica Dăncilă a anunțat că dacă PSD îi va solicita să candideze la prezidențiale, va accepta ce spune formațiunea și nu va da înapoi.
Și Gabriela Firea se gândește la o candidatură pentru Cotroceni. Ea a declarat că se va gândi dacă va candida la prezidențiale din afara partidului, în cazul în care la Comitetul Executiv de marți nu va fi desemnată pentru cursă din partea PSD, menționând că Viorica Dăncilă nu are șanse de succes.


Congresul PSD pentru validarea prezidențiabilului are loc pe 3 august.
Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9638 secunde