Eugen Tomac, supărat de sondaje. "Sunt atacuri murdare la adresa candidaților integri"

745
Eugen Tomac, supărat de sondaje.

Articole de la același autor

Președintele PMP, Eugen Tomac, a prezentat, în această dimineață, cifre diferite față de sondajul realizat de USR care a apărut în presă pe surse la sfârșitul săptămânii trecute. În sondajul USR Dan Barna are 18,5%, fiind în scădere cu un procent față de luna trecută, la fel și Klaus Iohannis, care ar avea 39%, față de 40,5%. Viorica Dăncilă ar fi în creștere, ajungând la 23,4%, iar Theodor Paleologu, candidatul susținut de PMP, ar obține mai puține voturi decât Kelemen Hunor, doar 3,8% față de 3,9% cu cât este cotat liderul UDMR în sondajul USR.

"Avem parte de o campanie electorală atipică, fără dezbateri, fără programe prezidențiale prezentate, dar cu atacuri murdare la adresa candidaților integri și cu o inflație de sondaje neasumate, prezentate pe surse sau asumate parțial de diferite entități cu scopul de a manipula.

Ultima dezinformare grosolană vine din partea celor care se prezintă drept oameni care fac altfel de politică și în încercarea de a-și liniști susținătorii au strecurat în presă un presupus sondaj prin care deformează în stil PSD", a scris Eugen Tomac pe Facebook.

El a mai adăugat că îi provoacă pe cei de la USR-PLUS să publice integral sondajul.

"Vă promit că și eu voi publica un sondaj cu toate datele, din care să rezulte că cifrele prezentate aici au în spate o cercetare sociologică solidă și profesionistă. Poza zilei în materie de sondaje arată așa:

Klaus Iohannis - 40 %, Viorica Dăncilă - 19 %, Dan Barna - 13%

Theodor Paleologu - 8 %, Mircea Diaconu - 7 %, Kelemen Hunor - 4 %

Alexandru Cumpănașu - 3 %, Alții - 1,5%. Singurul candidat aflat pe trend de creștere este Theodor Paleologu, toți ceilalți și-au atins limitele în susținerea populației, de aici și explicația că nimeni nu își dorește o dezbatere cu cel mai bun candidat", a mai scris Eugen Tomac. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4973 secunde