Europarlamentarii Norica Nicolai și Renate Weber vin la Constanța

1295
Europarlamentarii Norica Nicolai și Renate Weber vin la Constanța - europarlamentarii-1548353644.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Alianței Liberalilor și Democraților, filiala Constanța, organizează conferința "România și statul de drept, între percepție și realitate". 


Acțiunea are loc, astăzi, 25 ianuarie, începând cu ora 10.00, la Hotel Ibis, sala "Prestige" și este dedicată comunității constănțene, în vederea informării corecte despre respectarea statului de drept și a drepturilor omului. 


"Ne dorim ca acest eveniment să fie un forum de prezentare și dezbatere a statului de drept, plasat între percepție și realitate, reunind reprezentanți ai politicii românești și al mediului academic", au transmis cei de la ALDE Constanța. 


Conferința "România și statul de drept, între percepție și realitate" va fi deschisă de gazdele evenimentului, respectiv, senatorul Ion Popa, președintele filialei ALDE Constanța, și Valeria Drăniceanu, președintele Organizației de Femei ALDE Constanța.

În cadrul evenimentului, vor mai lua cuvântul europarlamentarii Norica Nicolai și Renate Weber, Daniela Călin, președinte Curtea de Etică și Arbitraj ALDE, și prof. univ. dr. Mihaela Rus, de la Facultatea de Drept, Universitatea "Ovidius" Constanța. 





Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2915 secunde