Eutanasierea câinilor, neconstituțională

1121
11
Eutanasierea câinilor, neconstituțională - cainicomunitari-1326277290.jpg
Magistrații Curții Constituționale au decis că legea privind eutanasierea câinilor comunitari este neconstituțională. Curtea Constituțională a judecat, astăzi, sesizarea privind neconstituționalitatea Legii câinilor comunitari, care prevede că eutanasierea animalelor fără stăpân se va putea face după ce autoritățile locale vor consulta populația. Peste 120 de deputați ai Opoziției au sesizat CCR cu privire la neconstituționalitatea Legii câinilor fără stăpân, la inițiativa mai multor ONG-uri. Organizațiile de protecție a animalelor au depus la Curte și la Președinție semnăturile strânse împotriva eutanasierii câinilor maidanezi, iar astăzi au protestat în fața Palatului Parlamentului.

Comentează știrea

11 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Andrei
11 ianuarie 2012
Luati-i de pe strazi!

O sa ii eutanasiem noi atunci cu niste otravuri ca nu se mai poate!!

Carlos
11 ianuarie 2012
Asta este!

Asta este deocamdata puterea noastra! Daca nu avem curajul sa eutanasiem haitele de caini comunitari iar ONG-urile doar tipa in loc sa aloce fonduri,asta este valoarea noastra...Daca nu avem curajul sa-l judecam pe Iliescu pentru crimele asa-zisei revolutii si pentru distrugera economiei ne meritam soarta....Daca nu avem curaj sa-l judecam pe Basescu pentru implicarea lui directa si neavenita in distrugerea SMURD-ului,daca nu avem curaj sa-i spunem lui Crin si lui Ponta ca sunt niste lichele politice care doar latra jos Basescu si nu au un program politic inseamna ca ne este bine....Daca nu avem curajul sa spunem ca Elena Basescu,Gigi Becali,Vdim Tudor nu ne reprezinta in Parlamentul European ne meritam soarta. Daca nu avem curajul sa spunem nu unor parlamentari ca Victor Socaciu, Irina Loghin,care ne fac legi in Romania inseamna ca asta e valoarea noastra!

misu
11 ianuarie 2012
otravirea lor

daca statul ne abandoneaza in fata haitelor

Devorattor
11 ianuarie 2012
Nu-i nimic, ii eutanasiem noi! Atat pe caini cat si pe expiratii de la CCR!

Nu-i nimic. Nu va face statul roman ordine in mod civilizat, va face o mare parte din populatie treaba asta in locul statului...si o va face asa cum va putea mai bine! In Paris nu gasesti picior de caine maidanez, dar de cand vin francezii in Romania sa ne tina noua lectii de morala?

Ana
11 ianuarie 2012
fara masacru

Oprescu a demonstrat ca se poate si fara sange, fara masacre. Numai sa se vrea. Felicitari Curtii Constitutionale, inca nu suntem barbari.

Mine
11 ianuarie 2012
Despre caini

1.Carlos de mai sus are dreptate. Acestui popor ii trebuie o bataie buna. 2.N-am stiut ca , Constitutia Ropmaniei este si pentru ... caini ! 3. Ana , nu suntem barbari ? Dar cei care platesc calificatii cu salariul minim pe economie se sunt ? Dar cei care nu-i vad pe cei cu vile si masini luxoase , care au VENIT ANUAL DECLARAT ZERO SAU FOARTE MIC ce sunt ? Dar cei care AU VOTAT LEGEA ACEEA care a dus la pensii uriase ( mult peste contributia lor ) ce sunt ? Mai vrei sa cotinui ?

Hingherul
11 ianuarie 2012
Neconstitutionala, ce ???

Faptul ca eutanasierea in termen de 30 de zile si responsabilizarea viitorul stapani sa isi tina javrele in lesa si sa ii grabeasca sa isi adopte cainii este neconstitutionala ??? Dar de ce in SUA si Europa de Vest, nu gasesti caini maidanezi ??? Fiindca lumea e civilizata si accepta eutanasierea acestor arme cu rabie si purici, pe care niste oameni fara minte le protejeaza si le mai si prolifera in mediul rural !!! Sa se inceapa castrarea si eutanasierea cainilor maidanezi din mediul rural, iar orasele nu vor mai avea aceste arme albe cu colti si purici !!!

Sanda Popa
11 ianuarie 2012
Cainii comunitari

Bravo C.C.R.! Au dat dovada de verticalitate,competenta,ratiune si omenie!!! Se pare ca Dumnezeu nu ne lasa sa devenim o natie de criminali legitimati!Dreptul la VIATA,chiar si a altei specii,nu ne apartine,domnilor concetateni!

Hingherul
11 ianuarie 2012
Pentru Ana

Cainele Maidanez:"Ham Ham Grrrr"(se repede la ea) Ana:"Cutzu, Cutzu, usor baiete, sunt calma si sunt impotriva uciderii acestor animaluse dragalase" Cainele:"Grrrrrrrrrrrrrrrrr"(Hantz: o musca de funda) Ana:"Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, totusi iubesc aceste animalute, da, dragule fii rau cu mine" :)) Dupa cateva zile Ana isi va face timp de cateva saptamani injectii antirabice in zona abdominali !!! Pentru ce oameni buni, fiindca Ana iubeste cainii si accepta sa fie agresata de aceste animalute :) Legea se intoarce in Parlament si va fi modificata !!!

Hingherul
11 ianuarie 2012
Sa se deschida sezonul de vanatoare !!!

Facem si bani si o sa vina Ion Tiriac si miliardarii lui in fiecare sezon de iarna, sa vanam impreuna maidanezii din tara :))

11 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 17 Decembrie 2011
Stire din Cetățenești : Maidanezii seamănă teroare între blocuri
Pagina a fost generata in 0.2071 secunde